![]() |
Re: 50 Najmocnijih u muzici u Srbiji !!
:banghead:
|
aLaL nAm VeRa...
|
hahahhahh da da MNOGO SMO JAKII! aaaahaha
|
Opet gledam ovu top listu, pa ne mogu da verujem... Da nije tuzno, bilo bi smesno... pojedinci sa liste su pre zasluzili dozivotnu robiju, progon na pusto ostrvo, ili tako nesto, nego stavljanje na neke liste, izuzev ako nisu liste za zatvorski obrok... surovali su sa politicarima bivseg rezima, mafijasima, Zemunskim klanom, trebali da budu alibi ubicama Zorana Djindjica. Neki su toliko bili u potpori rezima 90-ih da ih je NATO smatrao legitimnim ciljem i bombardovao im objekte, koji su kasnije opet gradjeni, jos veci i skuplji. Ljudi koji su simbol mraka u ovoj zemlji!!!
Sramota je i sto zive (na slobodi), a kamo li da ih neko stavlja na top-liste muzichara!!! :mad: A one koji su ih pustili da zadrze svoje pozicije i pravili dilove i kompromise sa njima, e njih vala treba KARATI! :mad: |
|
Zaboravili su Miletu Versache.
On oblaci pola estrade tako da bi mogao da udje na ovaj spisak! A vlasnik pizzerije Golub bi isto mogao, jer kada su u studiu uglavnom iz goluba porucuju pizze. Kada se vec u isti kos stavljaju svi uspesni koji bilo kakve veze imaju sa muzikom onda mogu i ovi! E da zaboravio sam i Vladu Viagru! On muskoj polovini estrade za male pare dize onu stvar. |
Quote:
|
Vlada Uzvišeni! :D
|
Vlado Georgiev je rođen u Dubrovniku a ?iveo je u Herceg Novom.
|
I posle skoro 7 godina thread vaskrso sa nebitnim komentarom... :shock:
A ja pomislio neka nova dobra tema se zakuvala sa vec dve stranice od moje zadnje posete. |
All times are GMT +1. The time now is 05:34 PM. |