![]() |
Re: LCD 19" widescreen
Quote:
ali ovo gore nisu jedina rjesenja, monitori se mogu sloziti i po vertikali istina, izgleda malo neobicnije ali ako ne drzite razvucen arranger preko dva monitora vec drugi monitor koristite za pluginove, mikser itd....onda radi bez frke! ;) |
Problem je postici da ekran monitora koji je iznad bude bas iznad prvog, a ne 30 cm iza (zbog postolja koje mora da stoji na necemu), nezgodno je ako nisu u istoj ravni jer je onda gornji predaleko a i mora da se menja fokus kad se pogled pomera s jednog na drugi, sto je zamorno za oci.
|
A jel' problem da se LCD monitori obore unazad, ostanu na stolu (sopstvenom stalku) i priblize onome koji hoce da gleda u njih... pa ih gleda "odozgo"?
Monitori onda mogu iza, na regularnom rastojanju, a LCD im ne smetaju... to sam, cini mi se, vec negde video. pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
prva, lcd-i imaju jedan veliki problem sto se tice kuta gledanja, samo kad gledas ravno u njih vidis normalnu sliku, cim se pomaknes malo u kut stvari se drasticno mijenjaju. druga, ovim konceptom bi konstantno gledao prema dolje, sto je JAKO STETNO za vrat!!! isti hoce jako brzo da zaboli ako glava stalno gleda prema dolje. idealno je da je gornji rub ekrana u visini ociju |
Quote:
|
ako ja lazem onda lazu i doktori ;)
|
Quote:
:) pozdrav bogi |
1 Attachment(s)
TFT 22" SAMSUNG SyncMaster 225BW, 5ms, 280cd/m2, 700-1,160?/160?, 1680*1050, WIDE, sil/bl, DVI, Pivot
Kosta oko 500e... i resen problem Attachment 1154 |
All times are GMT +1. The time now is 02:36 AM. |