Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Sonar iskustva? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16210)

slowstar 23-12-2006 12:05 AM

Re: Sonar iskustva?

Mislim, dakle moje LICNO misljenje je da je tu LOGIC toliko bolji od svega da je prakticno van konkurencije...
Nego moram da priznam da zavidim pojedinima na forumu, tako elegantno pominju gomilu najnovijeg soft-a, prelaze sa jednog na drugi, raspravljaju o masi plug-inova... nije mi jasno odakle im novac za sav taj silni software, koji prilicno kosta...nije valjada da se koristi piratski soft? Ako je to redovna pojava, ob=nda je to velika nepravda prema autorima softwarea, pogotovo ako se njihov soft koristi u "komercijalne" svrhe, a i nepravda je prema svima nama koji taj soft i te kako placamo...Zar nije vreme da svi koji se bave muzikom kao profesijom a ne hobijem, i plate za soft koji koriste, kao i za hardware?
Pozdrav i sve najbolje svima za Bozic i Novu Godinu...

lesha 23-12-2006 12:28 AM

Quote:

Originally Posted by slowstar
Zar nije vreme da svi koji se bave muzikom kao profesijom a ne hobijem, i plate za soft koji koriste, kao i za hardware?

apsolutno se slazem.

ANITA 23-12-2006 07:53 PM

I ja se slazem :)!

kVu 24-12-2006 07:20 AM

Quote:

Mislim, dakle moje LICNO misljenje je da je tu LOGIC toliko bolji od svega da je prakticno van konkurencije...
Nego moram da priznam da zavidim pojedinima na forumu, tako elegantno pominju gomilu najnovijeg soft-a, prelaze sa jednog na drugi, raspravljaju o masi plug-inova... nije mi jasno odakle im novac za sav taj silni software, koji prilicno kosta...nije valjada da se koristi piratski soft? Ako je to redovna pojava, ob=nda je to velika nepravda prema autorima softwarea, pogotovo ako se njihov soft koristi u "komercijalne" svrhe, a i nepravda je prema svima nama koji taj soft i te kako placamo...Zar nije vreme da svi koji se bave muzikom kao profesijom a ne hobijem, i plate za soft koji koriste, kao i za hardware?

uf.. Logic.. uf

uf

i jos jednom

uf! :banghead:

naranja 24-12-2006 01:23 PM

Quote:

Ni meni nije jasno od kuda toliko pomena najnovijeg softvera, kad ima toliko freewarea... ali i dobrog jeftinog softvera... pirati će uvijek biti tu ali evo još niko ovdje nije spomenuo da koristi Cubase 4 jer još uvijek nije krekiran...
Što se hostova tiče, ja sam zadovoljan sa SVOJIM energyXT-em, nova beta je došla u petak, so meri krismas evribadi...:)

All times are GMT +1. The time now is 12:08 PM.