![]() |
Re: NS10 blizu crt monitora - kako da izbegnem izobličenje?
Quote:
Hvala again! |
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
:rotfl: .....slazem se sa tobom .... ali su mucnine nestale od kada je TFT a ..... kad bi pozajmio jedan na 5 - 6 dana , video bi .... ali nema veze , uz to , nema vise problema sa NS10 , meni su na 3 cm od monitora i nema problema ..... divota .... Sto se tice muzike , jos uvek radim onu koju volim ( uz rastegljivu granicu :rolleyes: ) i od toga zivim .... mnogo je losije stanje sa klijentima nego sa muzikom ( od njih mi se uglavnom povraca ) a boga mi u od saradnika , ali to je druga tema ...... Pozdrav |
Sto se tice skalamerije , napravi faradejev kavez ..... to je 100 % resenje .... ali ipak mislim da su 2 TFT a resenje koje ce ti priajti iz vise razloga .....
Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Do duse, potrebna je kartica za Metro, ali... ni to nije problem... P.S. NS10M uspesno sredjuje sin tvog pevacha, kao sto sam mogao da primetim... schrafcigerom... ma da ti ne bih preporucivao takva resenja :mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Ja ono na svojim kutijama ne bih podneo, a da ne dobijam srcane aritmije cim pogledam u zvucnik :) Inace, meni NS10M stoje po 20-ak santimetra od CRT monitora i nista se za sada ne desava... i to onaj matori model, a la Bob Clearmountain... (ex. Brackove kutije), dakle, nema sanse da su shieldovane... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:28 AM. |