![]() |
Re: IK Multimedia Ampeg SVX?
Quote:
Nekako mi je Traveler bio sminkerica... Onako... Ne mogu nikako da kazem da je los, cak stavise, ali mi je sav tako nekako bio plastican. Verujem da je to vise stvar ukusa |
Quote:
Nekad sam i ozvuchavao pojachalo, ali, nije mi to bas bilo previse prakticno, narocito ne za klubske svirke. Uvek sam mrzeo gitariste koji na svirku dovuku cevnog marshala, pa ti drugarski objasni da "mora da ga napanji da bi dobio farbu" (sto i jeste tacno) i onda se svirka pretvori u trocasovni teror gitariste nad ostalim chlanovima :):):) Inace, i ja bih rekao bih da ovaj IK Amplitube daje smek pojachala i zvucnika, mozda ne kao pravi, malopre pomenuti David Eden, ali... daje :) Sad, uvek postoji bolje... ne bih bas ovu temu okretao u priche o Pedulama, Moebius bass gitarama, Ken Smith-u itd... mislim, i pored postojanja istih, mnooogooo ljudi i danas svira i snima na Fenderima... i nista im ne fali :) |
il ja nisam dobro probao ili ne moze da se koristi kao standalone i da sviras kroz njega uzivo..?
to je onda za ovaj tip plugina veliki nedostatak... |
A ja mogu da ga koristim samo kao standalone, a u Nuendu mi ne postoji?!?!?! :confused:
Katastrofa! |
Quote:
Vi ste mladi i neiskusni, pa imate probleme :mrgreen: |
Quote:
Stvarno ne radi u Nuendu. Tacnije, NE POSTOJI! A standalone je super kad pustis muziku, pa sviras :) |
Quote:
Pogledaj u Nintendu Devices\plug in information da li ga tu vidi... i da li je ukljucen... |
NE POSTOJI!!!!!
PA toliko valjda znam?! Dobro mi nisi rekao "Upali kompjuter" :) |
Quote:
|
Sad je kasno za izvinjenja!
:D Proradio je Ampeg. Reinstalirao sam ga ponovo. Problem je sto po defaultu on se instalira u program Files, pa IK blablabla, a ne u Steinberg, Vst plugins. Reseno |
All times are GMT +1. The time now is 12:06 PM. |