![]() |
Re: Rocktron ili LINE6?
Zahvaljujem na odgovorima.
Razmislicu jos malo,skinuo sam "manuale",pa da ih prostudiram malo. |
moja pohvala za duletovog kameleona, danas mi je uleteo na "radno mesto" i jako lep i definisan ton, sa dosta karaktera dole.. mada u op?toj gu?vi nisam uspeo da vidim koju gitaru svira? i koji je setup magneta..
|
To je bio Valley Arts sa Joe Burden-ima. Znači ne ba? uobičajena D? D? kombinacija ali ja volim ?to su jezivo jasni. Dobar mi je Cameleon za live kao ?to rekoh, ali za direct nije neko ludilo.
|
Quote:
Govorim za live... Rec nisam probao... |
a sans amp ???
Kako se on drzi sa ovim spravama ? Pozdrav |
Quote:
Kome treba za direct recording kao kompletno riješenje (hardver +vst) uzet će je, kome treba nešto isključivo za live, dobar preamp, prirodni driveovi, gomila efekata... vjerovatno će uzeti nešto drugo. Za 250 eura ja bih uzeo v-amp pro. Tojest, ako želiš zamjenu za PODxt pro... Koristi ih čak za live Dark tranquillity (poznat prvoligaški švedski metal band). V-amp 2 je ista stvar kvalitetom, odnos kao pod xt i pod xt pro a cijena je smiješna. |
danas sam nešto snimao Jetovog Randalla koristeći njegov linijski izlaz plus cabinet simulaciju iz Guitar Riga. Gitara je bila Squierova kopija Les Paula od mahagonija sa vratom iz komada i dva seymour designed magneta.. dobio sam izuzetno dobre rezultate, zapravo odlične, momci su imali neki prohtev ala slipknot i nije daleko palo od toga, čak smo bez većih posledica završili kao dosta svetliji.. od tada sam u opakoj dilemi u vezi tih 600e za Line6 u studijskom radu, jer ovakav Randall (neki model sa jednom 12icom, nisam upućen), košta oko 500e, a ipak je živo pojačalo u pitanju...
sad se i babo češka po glavi :D |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ne znam tko bi priseban danas kupio pod xt pro samo za studijski rad. :D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:29 PM. |