![]() |
Re: Test 7 Mikrofona
Upravo skidam....... radio sam samo sa U87 i c414 (bt-l2, doduse, ali to je to)
Predrasude - Brauner ce sve oduvati, a kinez 5600 ce biti best buy :) :confused: |
Quote:
|
Evo 10 min slusanja mp3- pa po cenu da se zesce izblamiram
|
Quote:
Nisam hteo da se mesam, ali ajde... :) a zasto pogadjate koji su mikrofoni? Pa recite koji vam najbolje svira... to je valjda cilj mikrofona, da zvuci dobro... bez obzira na "brand" pozdrav bogi |
ja sam bas tom logikom isao, slusao kako me sta subjektivno zvuci, pa onda dodeljivao nikom mic-u......
Evo kako sam kontao 1. u87 - najdeblji, ali nekako muljav, a ipak krupan i kvalitetan usnimak 2. Brauner - zvuci mi najbolje, jednostavno, pun, definisan, 3. Najgore mi zvuci, pa nek bude B1 (iako ga nikad nisam cuo) 4. Ok mi je bila zvucno, mada ima malo shuma, pa sam tipovao na SMpro 5. Best/buy sa predrasudom - z5600, zvuci jako korektno, usvim opsezima, ali posto sam 3 najskuplja mesta vec popunio (i br6), onda, tako 6. c414 - nekako totalno neutralno, ali OK 7. Najgori uz br3, brdo shuma, ali malo konkretniji od br3 - z2300 |
Quote:
|
Quote:
ja samo 'nako, "u prolazu".... :mrgreen: pozdrav bogi |
Meni sa najvise dopada 2. Pa onda 7.
|
Quote:
2 1 6 (mozda i obrnuto, 1 je dopadljiviji, ali 6 malo neutralniji i mozda upotrebljiviji) 5 4 7 3 |
2 i 4 iskaču od ostalih...
1 nije lo?..mek i topao 5 najslabiji.. ostali so-so |
All times are GMT +1. The time now is 04:28 PM. |