![]() |
Re: Naajljep?i komentar za va?a djela?
Quote:
nasao sam ovaj isecak sa sajta jedne americke radio emisije....pozelim da uzmem da slusam sopstveni album :rotfl: http://www.jannemecek.net/dump/ttpv_se.png |
Pure.... komentar je uuu ?e?ote!
E da... daj reci, jel slusas kad svoje stvari? Ili jesi li ih slusao u vrijeme kad ti jos nisu dosadile (od 1768 slusanja...)? Da li ti je tvoja glazba imala nesto za dati kada si bio u ulozi slusatelja ili je tvoja glazba "samo" tvoj izraz koji nemas potrebu upijati natrag? |
Pitanje vrijedi i za ostale, ofkorsno.
|
slusam, samo ne odmah posle stvaranja......."ostavim" par dana da stoji pa onda drugim usima slusam :)
ako je album u pitanju (gore sam pricao o pojedinacnim stvarima) onda, proporcionalno tome, duze pravim pauzu.......obicno mnogo vise cenim ulozeni trud posle te pauze.... (tj. mnogo se vise odusevim :D )... |
Quote:
|
Najpametniji komentar mi je dala majka, koja je slusala jednu moju psihodelic kompoziciju
- A cemu ti ovo sluzi?:( A najlepse mi je prosao mix jednog zanimljivog benda (mathership orchestra). Nadjem hvalospeve na netu, stranica diskomera Studija B - bend - otkrice 2006, produkcija, daleko iznad srpskih standarda:da: E, sad............... |
Quote:
|
Hvala, hvala:)
|
Quote:
|
Quote:
|