Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Naajljep?i komentar za va?a djela? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16130)

puRe 03-12-2006 08:05 PM

Re: Naajljep?i komentar za va?a djela?

Quote:

Originally Posted by ANITA
Pure.... daj izvuci one recenzije koje si ti imao za svoj cd ili nesto!! Naravno, one najljepse i najbolje! Ili meilic neke zgodne djevojcice koja te obozava. :mrgreen:

obicno se najvise odusevim komentarima koje sam dobio uzivo (posle nastupa/live seta/cega vec...)..... :)

nasao sam ovaj isecak sa sajta jedne americke radio emisije....pozelim da uzmem da slusam sopstveni album :rotfl:

http://www.jannemecek.net/dump/ttpv_se.png

ANITA 03-12-2006 08:09 PM

Pure.... komentar je uuu ?e?ote!

E da... daj reci, jel slusas kad svoje stvari? Ili jesi li ih slusao u vrijeme kad ti jos nisu dosadile (od 1768 slusanja...)? Da li ti je tvoja glazba imala nesto za dati kada si bio u ulozi slusatelja ili je tvoja glazba "samo" tvoj izraz koji nemas potrebu upijati natrag?

ANITA 03-12-2006 08:09 PM

Pitanje vrijedi i za ostale, ofkorsno.

puRe 03-12-2006 09:36 PM

slusam, samo ne odmah posle stvaranja......."ostavim" par dana da stoji pa onda drugim usima slusam :)

ako je album u pitanju (gore sam pricao o pojedinacnim stvarima) onda, proporcionalno tome, duze pravim pauzu.......obicno mnogo vise cenim ulozeni trud posle te pauze.... (tj. mnogo se vise odusevim :D )...

ANITA 03-12-2006 09:41 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
ako je album u pitanju (gore sam pricao o pojedinacnim stvarima) onda, proporcionalno tome, duze pravim pauzu.......obicno mnogo vise cenim ulozeni trud posle te pauze.... (tj. mnogo se vise odusevim :D )...

Ista stvar i kod mene! A tak se sup er odu?evit svojim radom...:D Ja vec dugo nisam. :(

OFF 03-12-2006 11:12 PM

Najpametniji komentar mi je dala majka, koja je slusala jednu moju psihodelic kompoziciju
- A cemu ti ovo sluzi?:(

A najlepse mi je prosao mix jednog zanimljivog benda (mathership orchestra). Nadjem hvalospeve na netu, stranica diskomera Studija B - bend - otkrice 2006, produkcija, daleko iznad srpskih standarda:da:

E, sad...............

Arthur 03-12-2006 11:41 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Najpametniji komentar mi je dala majka, koja je slusala jednu moju psihodelic kompoziciju
- A cemu ti ovo sluzi?:(

A najlepse mi je prosao mix jednog zanimljivog benda (mathership orchestra). Nadjem hvalospeve na netu, stranica diskomera Studija B - bend - otkrice 2006, produkcija, daleko iznad srpskih standarda:da:

E, sad...............

Ovo mogu i ja potvrditi, jerbo sam dobio promo disk od pomenutog benda.. prvi utisak (ne znajući da ga je radio starac od stotinu leta) je bio upravo to.. strano... skupo i odlično upakovano... osećaju se mali kompromisi u usnimku (koje je bend sam organizovao), i da je to kompenzovano veoma dovitljivim mixem.. Fakat je da bend u startu ima inteligentno rešene aranžmane, što ne umanjuje finalizaciju, koju je u zemlji Srbiji tako lako usrati... ko je zainteresovan može ih čuti i online na www.popboks.co.yu u sekciji scena, ime benda je Mothership orchestra... :)

OFF 04-12-2006 12:06 AM

Hvala, hvala:)

sasaristic 04-12-2006 09:30 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Hvala, hvala:)

Cestitke i sa moje strane za tvoj deo posla, muzika je takodje i vise nego ok(cestitke momcima iz benda)....ali....ritam sekcija je na trenutke stravicno kilava..nema gruva nema cvrstine , preciznosti...steta....a i da ne zaboravim...opasno ti ispala ova fora sa vokalom na pocetku t.s.k.h.

Arthur 04-12-2006 12:28 PM

Quote:

Originally Posted by sasaristic
Cestitke i sa moje strane za tvoj deo posla, muzika je takodje i vise nego ok(cestitke momcima iz benda)....ali....ritam sekcija je na trenutke stravicno kilava..nema gruva nema cvrstine , preciznosti...steta....a i da ne zaboravim...opasno ti ispala ova fora sa vokalom na pocetku t.s.k.h.

mislim da je to do samog benda, tojest do samog snimanja, jer su meni na poslu, u zivom televizijskom snimanju, bili dosta ritmicno konkretniji..

All times are GMT +1. The time now is 08:25 AM.