![]() |
Re: RNP, Spl............????
Hoce monitor da izazove smetnje itekako kod opreme!
Pogotovo, ako je CRT monitor. Nasa struja je 220V i 50 Hz, tako da nikako ne prebacujes na americko/englesku varijantu od 110V. Probaj da mu promenis lokaciju i probaj da ti bude na istom strujnom vodu kao i kompjuter. Nisi rekao koju zvucnu koristis i da li ti zuji i kada iskopcas preamp ili ne? Pokusaj, ako to ne upali, kontaktiraj Bogija, pa mu objasni. |
Quote:
|
Quote:
|
Nisam video da kod nas ima Sebatrona...
A to je samo dual pre, bez EQ-q ili kompresora? |
Quote:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: ...... odmah sam video sebe u toj ulozi ..... ha ha ha ha :D Pozdrav |
Re: o jeftinim cijevasima (one more time..)
Quote:
pa pomenuo sam Gearslutz kao izvor informacije ....... ...... izvini na neznanju , ali prvi put cujem da su sovtek lose lampe ..... mozes li dati kracu listu dobrih i losih firmi za lampe ..... da znam sta da trazim i od cega da bezim ...... ..... nikad bolji bas nisam snimio nego kroz bas pre i u ultragain , zato sam ga i zadrzao ........ tu si totalno u pravu ;) Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Otidji na sajt ..... opasno izgledaju .... ima i preampa i ostalog ..... sve posebno ..... ..... mada , sacekacu da se Manley zasiti onog " Astronauta " ;) :D Pozdrav |
1 Attachment(s)
Quote:
|
prvi put cujem za ovo .... ali PREEESTAAANIII !!!!:D
.... ne stvarno , sta je sad to ..... doduse ne izleda onako pimping kao onaj .... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 01:39 PM. |