![]() |
Re: Ceca Palada Demo...
@ rocket roll
...pa ako mi ceka dozvoli zakacicu celu pesmu, nije frka... @kvu ...pa malo najlonka po defaultu ima tanji uppermid i high, ali moze se izvuci eq... pa da, dry... norah... mislim nisam kopirao... nego cisto kontam da je skuplje brutalno usnimiti nego mrljati reverbe... mislim ima tu jedan hall sa tc6000-arke ali negde Dry/wet na 3%... @all hvala na nice kritikama :) pozz |
Hvala tebi. Dobro, ja čekam da je pitaš... ali ne moraš ako će biti problem ili će te gledati čudno. Suština - kad izađe taj album, biće BUM!
|
Very nice! A ko je gitarista?
|
...Ceka se slozila, pa samim tim i ja :)
...evo kacim celu pesmu, pa poslusajte... ...ponavljam, ovo je DEMO. pozz :cool: http://fileho.com/download/324eda924...Suite.mp3.html |
Quote:
Super...! Super uradjen vox, dobra pesma, fazon..dobro odsvirano itd..(malo je prejak vokal u odnosu na gitaru, ali kontam - nezavrseni demo!) Super..ovo samo pokazuje da kad je sve dobro u startu (Pevac, muzicari, pesma, sviranje, snimak itd..), lako moze da se postigne dobar sound / miks... |
Evo sad sam pricao sa Cecom ..... pesma je autorska , sto ce reci njena !!! :o ;)
Super je koncepcija albuma i valjda ce se sve sitnice skupiti na gomilu pa da ovaj projekat zazivi onako kako treba ..... ..... Bitch ....hvala na prenesenim pozdravima .... Pozdrav |
Quote:
Sve ostalo cool :)...nisam ni sumnjao |
Samo da je gitara malo vise bright, malo tisi vokal... Inace super
|
Podsjecha na Tuck & Patty.
Stvar je odlichna! Gitarski aranzhman bi mogao bit i bolji ali cura pjeva pun gas! Stvarno se nadam da che ovo ugledat svjetlo dana. Definitivno fali ovakve muzike na balkanu. Svaka chast! |
@ all
opet fala na lepim rechima, mada opet kazem: ovo je DEMO! Svirano je na keca, istovremeno u gluvoj sobi Ceca i gitarista, taj dan mi nije radio preamp za slusalice pa su snimali bez sluski, ja zurio na bus, brzo sve snimili i pogasili sprave... kad bude pravo snimanje bice i bolje :) @ Moritz ...kaze Ceca da joj narezes taj album "Tales from The Hudson" pa da joj doneses, jer ga nikad nije cula :) ... inace stavljam hdd u k2600 za 7 dana (nadam se!) pa pijemo kafu :D pozz |
All times are GMT +1. The time now is 11:36 PM. |