![]() |
Re: Powercore PCI MKII ru?i Windowse...pomagajte!
Ja imam slicnu plocu (bez SLI)i radio mi je sa EMU1212 (doduse MK1). Ja pre mislim da si ti zabunio komp silnim instal/deinstal i slicnim varijantama. Ja bih na tvom mestu updatovao BIOS, i podigao novi XP, ali pazio na redosled instalacije komponenata
|
Evo ja imam
Gigabyte GA-8I945P-G-RH i radi mi PoCo PCI MKII bez problema. Usput, ploca je tiha (bez ventilatora). Naravno, trebace ti i Intelov procesor.... |
Puno vam hvala. Svaka ideja je dobrodo?la i prije zamjene ploče (?to je pain in the ass , jer opet ove komponente koje su na ploči...ko će sad tra?it ne?to da sve odgovara...
Ugodno sam iznenađen ovim forumom....vrlo visok nivo...do sada sam tu i tamo bio na onom googleovom "snimanje" a tamo je nivo otprilike "kako da u?tekam gitaru u kompjutor" ili "ljubila sam se s dečkom u parku-da li sam trudna....":mrgreen: |
Zdravo d3houseworks,
Quote:
Quote:
eto... ima... svasta nesto :) pozdrav bogi |
Eh....ne dajem se ja tako lako...ipak sam ja hardcore old skull jo? sa Fostexovih 2" traka....:p
Uzeo sam da vadim i stavljam na razne PCI slotove i prona?ao jednu kombinaciju (EMU1, PoCo3) koja najmanje radi problema-2Xblue screen, restart i onda se podigne sa PoCo enabled i sve radi.:) Sutra ću fleshati BIOS, a Windowse moram ionako pregaziti jer su već dugo vremena na PC-u, pa bi ionako bilo dobro malo "izluftati"..... |
evo update:
kupio novi PC :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: I:guitar::guitar:Powercore rocks! |
All times are GMT +1. The time now is 11:14 PM. |