Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Azmafon? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15918)

Oggy 15-11-2006 11:43 AM

Re: Azmafon?

Quote:

Originally Posted by boggy

p.s. Oggy je debelo u pravu

Khm...... Molim bez prozivanja!!! :rotfl::rotfl::rotfl: :D

Max 15-11-2006 12:23 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
...... jer vec sama cinjenica da spavas u sobi gde ti je oprema je dovoljno losa sama po sebi zbog zracenja .......

...... na koja zracenja mislis ????

Pozdrav

lesha 15-11-2006 01:11 PM

elektromagnetska

Oggy 15-11-2006 02:10 PM

Upravo.
Kompjuter, zvucnici, pojacala, trafoi, struja...
Ljudi oboleli od kancera prvo sta moraju da eliminisu iz svoje blizine su ove stvari. Naravno, da ovo ne bi preslo u thread "paranoja", ipak to zavisi od samog imuniteta organizma, naslednog faktora i jos mnogo stvari, ali da sprave zrace- zrace.

STUDIOTON 15-11-2006 02:19 PM

Ja sam 2 godine spavao u studiju i to je najveca greska koju sam napravio .. Prostorija gde se sprave ne gase,i kad je napolju jako hladno u studiju da umres od toplote koju proizvode upaljeni uredjaji.. prostorija gde se dnevno popusi i do 200 cigareta,prostorija koji taj dim upija .. e ja sam tu spavao .. radim,radim .. pa mi toliko tesko da legnem u normalnu prostoriju za spavanje vec zaspim na krevetu u studiju sa sve upaljenim spravama .. i jednom posto sam imao veliko snimanje i trebalo je da smestim dosta ljudi sa kojima sam radio vecina je htela da spava u studiju a ja onda u spavacu sobu .. meni je takav san bio,tako sam se dobro osecao kada sam ustao da sam jednostavno shvatio koliko sam narusio zdravlje spavajuci u studiju .. od tada nikada vise nisam ni pridremao u studiju .. Ozbiljno shvatite ovo .. inace .. necete dugo!

boggy 15-11-2006 09:06 PM

Quote:

Khm...... Molim bez prozivanja!!! :rotfl::rotfl::rotfl: :D

Ej... nisi razumeo... mislio sam da kazem da si jako puno do veoma mnogo u pravu.

pozdrav

bogi

boggy 15-11-2006 09:22 PM

Quote:

Upravo.
Kompjuter, zvucnici, pojacala, trafoi, struja...
Ljudi oboleli od kancera prvo sta moraju da eliminisu iz svoje blizine su ove stvari. Naravno, da ovo ne bi preslo u thread "paranoja", ipak to zavisi od samog imuniteta organizma, naslednog faktora i jos mnogo stvari, ali da sprave zrace- zrace.

Manje vise sve ostalo, ima smisla, ali zaboraviste jos jednu stvar, bilo koji ventilator, a imate barem dva u racunaru, neprestano podize prasinu u sobi, i makar niko ne pusio u njoj, ako nema dobre ventilacije, a obicno je nema, u svim rezijama postoji stalno sicusna prasina koja nikada ne stigne da se skrasi na jednom mestu... jos inace volite da strpate racunar na pod....

Ko ima halogenu rasvetu u sobi, ili neka upali baterijsku lampu,... videce koliko toga ima.

pozdrav

bogi

All times are GMT +1. The time now is 08:00 PM.