![]() |
Re: Personalni podaci
Quote:
stvar.Ne smatram da je beskorisna i neozbiljna ideja,na kraju krajeva nisam je ja izmislio nego mi se to svidelo na nekolicini ozbiljnih foruma koji ni malo nisu tinejdzerski.I ne znam na kom 'fakultetu' su te naucili da je isticanje horoskopskog znaka tinejderska fora..... A primer ti je odlican,Vlada Srbije?Pa gde ces neozbiljnije i vece zajebancije od toga sa sve njihovim 'ministrima'......Za njih nisu ni slicice nindza kornjaca! |
Quote:
|
ja sam strelac, u podznaku sam vaga, mada se ne razumijem puno u horoskop, oni koji se razumiju kažu da je to super kombinacija...inače, grizem nokte, pušim dvije kutije cigara na dan, hiperaktivna sam osoba i nestrpljiva, pa rijetko kad uspijem da nešto u životu završim fino i polako do kraja, zato i nemam ni jednu završenu stvar, već hiljadu nekih započetih projekata...moram sa tim da se izborim i naučim da budem strpljiviji u životu.Volim da jedem.Počinjem da se gojim.Nespretno jedem i mrvim oko sebe , pa se ljudi oko mene nerviraju.Takodje često umijem da tresnem cigar pored pepeljare....
eto |
:da: :da: :da: :da: :da:
|
Quote:
|
Quote:
ah to sam zaboravio...;) |
Ja se redovno koristim natalnom kartom kao alatom (kao i nekim drugim stvarima koje moderna nauka ne priznaje ili priznaju neki njeni pojedinci na ličnoj osnovi ali ne priznaje globalno naučni estabili?ment) pa mi je kad neko dođe i ka?e "ma sve su to gluposti, to ne postoji", to jednako neva?no kao da mi neko dođe i ka?e da je nauka dokazala da moj automobil ne postoji, a ja se svaki dan vozim njim. Jednostavno me nije briga ?ta ka?e nauka. Ne?to ili radi, ili ne radi. Proba se pa se vidi ako nekog zanima.
A sa druge strane je i ono drugo tačno, ?ta će horoskopski znaci na ovakvom forumu? Kao da su znak i podznak ne?to ?to mo?e objasniti nečiji karakter u potpunosti? Trenutno u BG-u dvanaestina populacije, znači vi?e od 160000 ljudi ima isti znak ili isti podznak... Da li ih to čini srodnim ili sličnim, i da li je to validno kao način da se ne?to zaključi o nekom? Ako dodamo horoskopski znak, mo?emo onda da dodamo jo? stavki koje bi stajale u profilu, na primer "omiljeno jelo", "omiljena boja", "imate li simpatiju" "na kom ste mestu imali najneobičniji seks", "?ta misli? o vlasniku ovog leksikona" i tome slične osnovno?kolske teme :D |
Dule me i dalje odusevljava sa svojim odgovorima i tumacenjima. Kada bih rekao da se slazem sa njim, to ne bi adekvatno opisalo pravo stanje stvari, ali u nedostatku bolje deskripcije, preostaje mi jedino da kazem : "Slazem se!" :D
|
Zakon nije prosao skupstinsku vecinu.Zakljucujem glasanje :D
|
A ja iznosim predlog da umesto horoskopskog znaka ispod nick-a stoji sexualna orjentacija... hmmm... ili veroispovest?:rolleyes: Onda bih napokon javno stavljao do znanja koje sam religije... da verujem u silu :da:... i da pripadam redu Jedi vitezova :da::cool:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:17 AM. |