![]() |
Re: PUT YOUR HANDS UP for DETROIT
Quote:
Pa Disko Kucama/Izdavacima je CILJ DA PRAVE PARE !!!! Da ne prave pare, ne bi postojali, ne bi izdavali muziku, NE BI BILO MUZIKE da se downloaduje.. To im je posao !! Za razliku kako to sve radi kod nas (prodas kravu ili njivu i odes kod izdavaca i kazes: Hocu da izdam CD!"), ovde se projekti potpisuju da bi se prodali i doneli profit kompaniji i ljudima koji su investirali u kompaniju itd... E zato sto je kod nas sve pogresno, ljudi (na zalost) imaju jako (cudnu) ideju o tome kako funkcionise muzicki biznis!! |
Cuo sam je predproslog vikenda u jednom bg klubu, i mogu reci da jebe.....
Znaci nije moj muzicki trip, ali sto j.... klubove ja postujem:p |
a gde je tu detroit:confused:
|
Quote:
|
Eeee, to je druga prica:rolleyes:
|
Znaci konstatacija je jasna........upotreba ovog termina u nazivu pesme,
uveliko exploatishe,brend underground techno subculture,vezane za ovaj grad.. Trebalo bi pustiti stvar nekom iz UR ekipe,pa pitati za komentar..:banghead: ovo definitivno nece zavrsiti u mom DETROIT folderu...:D |
Bio sam na otvaranju jednog kluba sad u chetvrtak. Mogu da vam kazem da je masa (kada je dj pustio ovu stvar) odlepila! i ja zajedno s njima :) tako da.. stvar definitivno pomera kukove, e sad, da li je detroit ili ne... ne verujem da je to ikoga (eto mozda osim mene) zanimalo..
|
Quote:
pa normalno da nikoga to ne zanima..vazno je da drma u klubu !!!! |
daj nam neki TVOJ muzicki argument (tvoju pesmu znaci ne rmx vec tvoju autorsku pesmu tj napravi je za koju cemo da kazemo vau mi i jos 1000 ljudi u klubu npr.) da zapusimo usta vec jednom o toj komercijali , mislim malo je komicno za sve nas koji se trudimo da obogatimo elektronsku muziku i da damo 100% sebe u tome , slusamo tu muziku elektro tehno (u svim vrstama) pravimo tu muziku i ono najvaznije VOLIMO JE , koliko si ti stvarno u elektronici ? ono sto je za tebe underground i sl. a nas je nesto "mainstream " da se tako izrazim , znamo za sve zive a ti ni za adventa umeka niti za dave clarke-a(pa makar i za nastica) na primer , pretpostavljam da ne znas ni ko su derik may,kevin sanderson i juan atkins koji su izneli tehno/haus kakav danas jeste da ne pricam o jack farley-u i ekipi iz cikaga koji su gladovali da bi izneli svetu ono u sta veruju sto su stvorili i onda se pojavi neko kao ovaj/ovi i blate detroit tj KVALITETNU ELEKTRONIKU na ovakav nacin , zato nas barem mene postedi svojim poznavanjem elektronike , rispekt za ono sto radis i sto si uradio , ali jednostavno ne izlazis u klubove i ne osecas vise to sto treba da se oseti... ovo ce se zaboraviti posle 3-4 meseca dok gomila pesama iz 88-e pa na 'vamo ostace zauvek zapamcene, ovo nije samo moj stav vec stav vecine koji prate ovo od samog pocetka i ceo svoj zivot posvetili KVALITETNOJ elektronskoj produkciji... ovo nije hejt !
Peace ! |
"who's afraid of detroit?"
vidim da je vonstroke (ironicno) radio remix i za ovaj tresh iz naslova :) btw, do poslednje reci se slazem s tobom (alavuk)...opet, nije hejt, ali stvarno mi nije jasno... |
All times are GMT +1. The time now is 06:04 PM. |