![]() |
Re: Oxygen8 v2, problem
Drajveri za midiman? Mislis na drajvere za Oxygen? Instalirao sam prvo one sa CD-a, kasnije sam odradio update sa m-audio sitea.. Ako to nisu ti drajveri, koji onda trebam...
Sinoc sam na istom siteu pronasao dodatak koji mi je na listu controllera u reasonu samo dodao Oxygen 8 v2, al opet nista... |
Naravno, ja samo pretpostavljam po?to nemam uvid u celu situaciju, ali ta klavijatura koristi iste drajvere kao i keystation 49, koji i sam posedujem. Negde je naprosto potrebno da postoji taj ključ, na nesreću, ja mu ne znam ime jer svoju klavijaturu ne koristim vi?e preko usb konekcije, lai pretpostavljam da bi moralo biti ne?to slično kao radium.dll, po?to je u toj seriji ta klavijatura najmlađa.
Najbolje bi bilo da klavijaturu proba? jo? kod nekoga, ko ima kompjuter bilo koje namene. Skini program midi-ox http://www.midiox.com/ i u njemu vidi da li je prikazan midi kanal za oxygen i da li rade komande klavijature i kontrola... |
Problem je rijesen.. Bio si u pravu, registry mi je imao dosta bugova.. Ocistio sam ga sa Regcure softwereom i ponovo instalirao drajvere.. Sad je sve ok!
Hvala kejkz, duznik sam ti;) |
Ni?ta, kada sledeći put budem dolazio u Sarajevo, časti? ćevape!:)
Nema na čemu, drago mi je da si re?io problem. |
All times are GMT +1. The time now is 06:07 AM. |