![]() |
Re: -= VSTi =-
Quote:
|
Quote:
|
pazi, taman sam počeo da hvalim LAP a ti sa problemom, jbg...nego, ima on i vi?e problema sa pc-jem, ali ja ga svejedno volim (?to ti je bezrezervna ljubav)...meni je jednom stalno izbaciovao poruku BAD SONG, poslije svakog zatvaranja...k'o da mi napomene da pravim glupe pjesme...
nego, jesi probao da ?teluje? virtual memory, u exs? to mo?e da pomogne (za grudobolju)...ima? tamo preferencije...ima? i sample storage, pa stavi 32 float, ako nisi ...i tako... |
To pomaze,ali cini mi se samo u vezi EXSa...ja sam inace na Kontakt-u...u svakom slucaju,hvala na pomoci!
|
ljudi, pa jel' moguće da niko nema komentar za ovu moju divnu farbu ?to sam okačio???
|
Quote:
|
Quote:
Ma dobra je farba, samo da je bez trilera i harmonske ssssskale. :rotfl: Ovde ima ljudi alergičnih na iste. :rotfl: Let's get back to the rock (ili ?ta već): Da li ima? neki poseban sistem rada sa VSTi ? Da li exportuje? VSTi u audio i naknadno obrađuje?? |
Quote:
prvo podesi "system managed size" za virtuelnu memoriju (control panel > system > advanced > settings) otvori msconfig klikni na boot.ini klikni na 'Advanced Options' cekiraj 'MaxMem' i upisi "1024" bez navodnika |
Quote:
eh:( ...ja sam mislio da vas razveselim malo Quote:
|
Quote:
ili i?čupaj giga i prodaj...pa nas vodi na ćelape:D |
All times are GMT +1. The time now is 05:36 PM. |