Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dragan Ivanović (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   -= VSTi =- (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15679)

kVu 21-10-2006 08:59 PM

Re: -= VSTi =-

Quote:

Originally Posted by zmaj
Svidja mi se sto si optimista...:banghead: :D

to se zove: Kupi mac i spasi sebe zivaca.. prodaj tatu, mamu, sestru i auto... preboleces kad vidis kako radi 7-ica

zmaj 22-10-2006 01:21 AM

Quote:

Originally Posted by kVu
to se zove: Kupi mac i spasi sebe zivaca.. prodaj tatu, mamu, sestru i auto... preboleces kad vidis kako radi 7-ica

Sto nisam zensko...:D Ma znam kako radi 7ica...ne smem vise da se trujem time...spisak sve veci a para sve manje,jbga...bice;)

bassystem 22-10-2006 01:45 AM

pazi, taman sam počeo da hvalim LAP a ti sa problemom, jbg...nego, ima on i vi?e problema sa pc-jem, ali ja ga svejedno volim (?to ti je bezrezervna ljubav)...meni je jednom stalno izbaciovao poruku BAD SONG, poslije svakog zatvaranja...k'o da mi napomene da pravim glupe pjesme...

nego, jesi probao da ?teluje? virtual memory, u exs? to mo?e da pomogne (za grudobolju)...ima? tamo preferencije...ima? i sample storage, pa stavi 32 float, ako nisi ...i tako...

zmaj 22-10-2006 02:14 AM

To pomaze,ali cini mi se samo u vezi EXSa...ja sam inace na Kontakt-u...u svakom slucaju,hvala na pomoci!

bassystem 22-10-2006 12:23 PM

ljudi, pa jel' moguće da niko nema komentar za ovu moju divnu farbu ?to sam okačio???

bassystem 22-10-2006 12:28 PM

Quote:

Originally Posted by Max
a onaj Yellow bass .... svi ga nahvalise ( i Dejo cini mi se ako se dobro secam ) , kako se tebi cini ??

Pozdrav

hm, nisam ga ni probao, a vjerujem da je ok, čim ga svi hvale...mada, ja uglavnom snimam sebe, tako da mi samo treba sint bass... a po?to kući imam alfa juno 2, on mi zavr?ava sve potrebe sint basa...

ProkDu 22-10-2006 01:10 PM

Quote:

Originally Posted by bassystem
ljudi, pa jel' moguće da niko nema komentar za ovu moju divnu farbu ?to sam okačio???

Komentar? Pa, zar ne vidi? da su svi ostali bez komentara. ;)

Ma dobra je farba, samo da je bez trilera i harmonske ssssskale. :rotfl: Ovde ima ljudi alergičnih na iste. :rotfl:

Let's get back to the rock (ili ?ta već):
Da li ima? neki poseban sistem rada sa VSTi ?
Da li exportuje? VSTi u audio i naknadno obrađuje??

lesha 22-10-2006 08:00 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
logic brljavi sa 2 giga rama
a resenje:
ne postoji

postoji. ogranici windows memoriju na 1gb.

prvo podesi "system managed size" za virtuelnu memoriju (control panel > system > advanced > settings)

otvori msconfig
klikni na boot.ini
klikni na 'Advanced Options'
cekiraj 'MaxMem' i upisi "1024" bez navodnika

bassystem 22-10-2006 10:03 PM

Quote:

Originally Posted by ProkDu
Komentar? Pa, zar ne vidi? da su svi ostali bez komentara. ;)

Ma dobra je farba, samo da je bez trilera i harmonske ssssskale. :rotfl: Ovde ima ljudi alergičnih na iste. :rotfl:

eh:( ...ja sam mislio da vas razveselim malo

Quote:

Originally Posted by ProkDu
Let's get back to the rock (ili ?ta već):
Da li ima? neki poseban sistem rada sa VSTi ?
Da li exportuje? VSTi u audio i naknadno obrađuje??

pa nemam neki posebni sistem rada...svaki vsti tretiram kao poseban sint i obrađujem ga prvo unutar njega samog (dakle lfo, cuttof, release......) pa onda externo (neki plugin ili već...vrlo rijetko exportujem, sve ?to ?elim poku?avam postići automatizacijom. Samo u rijetkim slučajevima export, pa ubacim u sempler ili taj wav obrađujem poznatim acid, wavelab, xinkarn....i drugim oruđem

bassystem 22-10-2006 10:05 PM

Quote:

Originally Posted by lesha
postoji. ogranici windows memoriju na 1gb.

prvo podesi "system managed size" za virtuelnu memoriju (control panel > system > advanced > settings)

otvori msconfig
klikni na boot.ini
klikni na 'Advanced Options'
cekiraj 'MaxMem' i upisi "1024" bez navodnika

ili i?čupaj giga i prodaj...pa nas vodi na ćelape:D

All times are GMT +1. The time now is 05:36 PM.