![]() |
Re: sta posedujete od opreme ?
pa vole ljudi, loze se...i na gearslutz...samo ispisuju spiskove...ko sta ima..ko bi sta da kupi...itd. U tome je cela poenta:) :D ;) :rolleyes:
|
@Alavukonja
Ovde ima dosta toga http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14296 |
Quote:
AMR ga vozi uglavnom na logan stringsu mislim, ali moras njega pitat.. inace stone na rhodes nisam neki ljubitelj. to je taj steely dan/doobie brothers mid70s sound. volim steely dan jako, ali preferiram cisti corea, hancock ili brazilian zvuk rhodesa (azymuth), malo da grize i laje i da je ravan. |
Yamaha EX5S
Access Virus Classic Novation Supernova 2 rack Korg MS20 Waldorf Pulse Plus Mackie 1402 Beyerdynamic DT990 Adam A7 Komp (2,8...) sa M-audio Audiophile 24/96 Trebam: Bolja zvucna Behringer BCR2000 "Nesto tipa..." Midisport 4x4 Servis Korg-a Nesto kablova Akusticki tretman sobe, kakav-takav Zelim: Alesis Andromeda Roland TR909 Subwoofer ili vece monitore 3 mjeseca bez obaveza, samo za snimanje (mogu valjda sanjati):D |
Quote:
znam za taj deo foruma i tu su manje vise kolekcionari da impresioniraju devojke hehehehe :] mislio sam za nas male producente elektronske muzike da ovo bude neki recimo 1st step ka saradnji tipa e ti imas ovo jel mogu da svrnem da cujem mozda i nesto odradimo zajedno ja imam ovo mozda bi ti se svidelo pa izadje na nesto + setup-ovi za live nastupe sto je mozda jos zanimljivije zar ne ? mozda sam tako treb'o imenovati topic ali eto sami ljudi dodali sta koriste za live :] ... |
sto se suradnje tice, alavukonja..
daj mi na stage-u rhodes (pravi il umjetni svejedno) i andromedu, i ja se ubacujem u koji god oces stil live elektronike. uvijek sam volio improvizaciju... glavno da nije free jazz. :o:mrgreen: a sto se tice studijski. uvijek je moguca neka varijanta - navrati , ponesi neke trackove, ofrljimo nesto po analgoiji snimis nosis .. ima bezbroj kombinacija danas kad je tehnologija home snimanja, i prenosa podataka toliko otisla.. @Relis : sorry stari nisam imao vremena da se nadjemo ni ovaj tjedan. bila je ludnica s preuredenjem studija. evo kad se vratim iz beograda sto posto, reko sam i niksi da ces doci pa se vidimo svi. .. ;) pozdrav t |
Quote:
|
evo onda i ja :)
za live koristim: LapTop asus a4000 emu 1616 Roland jp8000 Kurzweil pc2 Shure sm57 SmallStone voleo bih da pazarim neki dobar procesor za vokal ali da je dobar za live. Probao sam digitech-ov Vocal300 ali mi se nije svideo :( recimo, ovo bi bilo lepo reshenje http://www.zzounds.com/item--TCEVL :D |
Quote:
|
hm..nije mi se dopao sam zvuk. Efekti su mi zvuchali prilichno jeftino.. Tu su i prilichno losh dizajn i kvalitet izrade. Znam samo da ni u jednom momentu nisam reagovao na sound sa wow! a tada znam da li je sprava dobra ili ne..naravno za mene i moj ukus..
|
All times are GMT +1. The time now is 08:01 PM. |