Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Cene na ARTIST sajtu... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15552)

Faktor X 14-10-2006 02:04 PM

Re: Cene na ARTIST sajtu...

u BG artistu su mi bili extra ljubazni, pricali smo lepo, odgovorili mi na pitanja.
NS artist takodje ok prijatan lik...satima sam slusao zvucnike i nisu me oterali, nije ga mrzelo da prebudzi cd player, pojacalo na zvucnike u drugi kraj sobe.

u sky musicu koji mi je na 200 kilometara od kuce odem i tamo nece da mi pokazu zvucnike zbog raznih razloga, pa dodjem da kupim pojacalo ono nema vishe a zvao sam dan pre i jako su neljubazni bili svaki put i cuo sam vec od vishe ljudi slicne price.....

inache artist bi stvarno mogao da stavi cenovnik na net. poslao sam bio mail da pitam neke cene i u sky i u artist i josh mi niko nije odgovorio vec nedeljama...

aj zhiveli

DADDY Z 14-10-2006 03:17 PM

OK...ali nije ovde reč o ljubaznosti radnika nego o website-u...
NAMERNO sam poredio Sky music pošto su mi oni referenca za neprofesionalni odnos prema poslu a čak su i oni sredili site.Upravo Artist koji su daleko iznad svih sebi ne smeju da dozvole ovakav propust !!!

ArchSound 15-10-2006 01:16 PM

Ja ipak mislim da oni nece da stave cene na sajt posto ih stalno menjaju i ne zele da im neko dodje i kaze da je video na sajtu da nesto kosta toliko i toliko a kad je dosao u radnju ispalo jeftinije, haha.
I onda ce covek da se buni i htece da plati skuplje, sto mu oni nece dozvoliti posto je to sto on hoce od danas na popustu.
I eto ti tako nezadovoljnih musterija!!!:rotfl:

statusband 17-10-2006 12:45 AM

Sto se tice cena,bilo bi lepo da ih ima na sajtu.Cenim tu kucu i pozdravljam svo osoblje,ljubazni su maksimalno,a i trebalo bi da iznajmim neki stan u ustanickoj,pa ce mi biti komsije,moram malo da ih hvalim:) ,da mi ne sruse tarabu,hehehe:D .
Kad god nekom od ortaka treba nesto od opreme,ja preporucim Artist.Vreme bi bilo da uzimam proviziju:D .
Salu na stranu,cene su korektne,ali me mrzi da zovem non-stop,dajte neke cene na sajt.
Sto se tice Sky musica,nemam komentara,nekultura im je na nivou.

Rocket Roll 19-10-2006 07:23 PM

Prijatno iznenadjenje! Danas sam primio odgovor na gorespomenuti mail - dobre vesti. Nadam se da se nece ljutiti ako sadrzaj podelim sa vama:

"G-dine I...,

Vasa primedba je potpuno na mestu, ali trenutno prebacujemo sajt na nemacki server (vise mesta za .pdf, tekst, demo songove...). Nadamo da cemo uskoro prevazici taj problem i postaviti cene na sajt.
R. I.,
General manager"

shojke 20-10-2006 10:24 AM

Artist:
Potrebna nam je osoba koja bi vodila računa o sajtu...
Neko ko dovoljno poznaje muzičku tehniku i neko ko je voljan da sajt popunjava sadr?ajem... Ako ima zainteresovanih neka je jave na public@soundnmusic.net
Kompletan CMS sistem je odra]en, tako da nema pun razmi?ljanja...

All times are GMT +1. The time now is 02:35 AM.