![]() |
Re: Novi SSL mixer
Quote:
|
Quote:
|
ovo bas ne lici na ssl,a nema ga ni na sajtu ssl a!?
|
Quote:
malo su promenili boje i izgled....ali jeste SSL. A to sto ga nema na sajtu je zato sto treba oficijelno da ga predstave sad za vikend na sajmu u Americi ! Ovo je slika iz casopisa (Resolution) koji mi je stigao juche... Stavio sam i na Gearslutz...i svi su pustili bale....!! samo loznjava...ko ima te pare? I kad ce se isplatiti???? |
Quote:
Danas mozda niko nema pare koje su neki jaki studiji posedovali i namenjivali ovakvim stvarima ranije... Cena ovog stola nije visoka, obzirom da to nikada nije bilo OVAKO jeftino! Naravno, nama ostaju polovnjaci... i tako dalje!:):D |
Cena je ?130.000 (funti ) ili ti 200.000 Eura....nije skupo ko ima para.
Vec su prodali 3 od 48 i jedan od 96 ulaza!! Bio je prosle godine SSL J9000 (iz Sony studija) ovde na aukciji (72 ulaza) ko nov..otisao za ?70.000 (105.000 Eura)...ali te utuce racun za struju i erkon-disanje zato..!! eh...kad ce taj Loto vise... |
evo sad su stavili na web sajt - ima jos 9 novih proizvoda!!
odo da se mastim.... http://www.solid-state-logic.com/ |
covece zavrtelo mi se u glavi ! auuuu:zbunjen::zbunjen::zbunjen: sto si dao link ????? grrrr ! :ljuti::ljuti::ljuti::jako-lju::jako-lju:
|
Evo par pikanterija iz prve ruke.
SSL 9000 J i K prestaju serijski da proizvode, tako da je Duality jedini "veliki " analogni mixer u serijskoj proizvodnji. J i K 9000 ce se prizvoditi samo kada se naruci i bice skuplji oko 4 puta ( po kanalu u odnosu na ovaj). AWS mini SSL (vlasnici Zana i Bregovic), ce predstavit u modifikovanoj verziji koja nosi oznaku AWS X ( kazu da je pretrpio sitne modifikacije vise kozmeticke prirode) i bice znatno jeftiniji od prethodnika ( na mogucu zalost vlasnika prethodnog modela)! Jaguar kupise Svabe takodje ni RolsRoys nije sto je bio, a seljaci rekose "Tako je" pskidase caksire i sedose u mravinjak! A mi cemo se i dalje baviti muzikom sa vise ili manje muzike (a uspeh je samo nus pojava koja nam daje vise kredibiliteta kad krenemo da jedemo govna). |
Evo ga bata Lacky, vratio se na forum....mislim, oglasio se posle duzeg vremena!
welcome back..... |
All times are GMT +1. The time now is 09:32 AM. |