![]() |
Re: Daj glas...
moja greska, moja greska.....
ponekad znam sta se desava, a ponekad i ne ...... :) Forum bi lose radio da se jedino ja pitam :) stvarno.... Ali sa druge strane, ne moze covek sve da vidi, zato nas je tu nekoliko. Admini su se vise "pomerili" ka upravljanju forumom, kontaktima sa providerima, pisanjem skripti, serverima, registraciji "rumskog" pred nadleznim organima, bussiness planovima, konfiguracijama....... |
Quote:
ne bih da dem-je vna-go, ali ako već pomijnješ ko je stavio remikis nisi morao da zaboraviš moj koji sam stavio u istom thread- u....gdje ste i vi postavili vaše...ali ok |
Quote:
Pozdrav |
ma cool;)
|
U svakom slucaju, takmicenje je zavrseno.
Osim sto je pobednik dobio duende, palo je jos nekoliko utesnih nagrada... Ono sto je meni jako simpaticno jeste to da se i Piter Gabriel stvarno ukljucio u celu akciju, sto mozete videti na sajtu. Valjda sam navik'o na razne prejebotine u zemlji Srbiji pa mi je pojava P.Gabriela dosla kao prijatno iznenadjenje. http://www.realworldremixed.com/competition.php Po nekom mom licnom ukusu, ne mogu da kazem da me je pobednicki remix narocito odusevio, previse je tu muljanja i guzve, ali vidi se da se covek potrudio, tako da.... bravo za duende... ;) |
All times are GMT +1. The time now is 02:28 PM. |