![]() |
Re: Carina za 1 CD!? Ma Jel Ovo Moguce???
ma provereno naplacuju carinu za sve preko 30e ... provereno !
platio sam 2 puta. |
Quote:
Evo ovde bi to trebalo da pise: http://www.fcs.yu/srpski/putovanja/povlastice.htm pozdrav bogi p.s. Konkretno tacka 4. u gornjem dokumentu: Quote:
|
Quote:
Zakoni i uredbe se menjaju svakodnevno, brzinom svetlosti, a sve da bi se otelo sto vise para. Ko ce ziv da pohvata sve njihove budalastine!? |
Quote:
ne moze firma da ti salje nesto sto tamo oni plate dza bu a tebi da bude dzabe ... cim neko to tamo plati ti moras da platis carinu ... ?! i ko zna sta jos mi je rekla ... svadjali smo se 20 minuta ... ne mogu ni da se setim svega ... a najvece fora je sto je sadrzaj paketa bila moja licna muzika ... promotvne kopije ... i pise moje ime i prezime ali ona ne j*b* ... uzas :banghead: |
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
ovaj to sto se desava sad je zbog nekermana koji je zloupotrebljavao tu rupu u zakonu koji je prijavljiv'o robu u vrednosti ispod 100e i naravno carinici popizdeli zbog toga ... tako da su odlucili da vinile knjige diskove i sl. i na njih obavezuju carinu elem ukoliko neko nesto kupuje za preskok toga moze se srediti da na deklaraciji pise gift (fora ukoliko vam prijatelj salje diskove/vinile ili cak izdavacka kuca mog'o bi da pisem o tome jedno 5 strana kako su me maltretirali zbog 2 narezana cd-a ! na carini u posti kod glavne zeleznicke stanice) ili da je vec placeno u vrednosti ispod "limita" ...
|
Quote:
|
Na kraju se ispostavilo da je ovo besplatna posiljka i nisu mi nista naplatili!
:) |
Quote:
i opet nista....imalo je 15 ploca u paketu...vidcete kada vam bude stizalo toliko ploca....nece ih nista interesovati ... samo kesh... |
pa ne znam sta da ti kazem sem sto sam vec spomenuo neka izbuse bar kodove i da napisu da je gift ... smorovi ...
|
All times are GMT +1. The time now is 12:28 PM. |