Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Zoran Vračević - Vrač (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Novi Mix (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15272)

strasni zmaj 08-09-2006 11:20 PM

Re: Novi Mix

nije bas da je moj stil, vise preferiram techno, ali gledano iz strucne (ha ha, strucne! :)) perspektive, sound je jeben. ...malo mi je kasno za paliti sistem, ali ujutro kada nalozim sub moci cu imati cjelovit dojam o zvuku. ocjena: do jaja! :)

...i sto je najjace, imam hit koji se jos ne vrti ni u londonu! :D

alektom 08-09-2006 11:38 PM

Hmmmm, ko zna, zna..... i sa Waves comp.....
Pocinjem da se plasim da spadam u ovu drugu grupu :hyper:

mandrak 09-09-2006 10:10 AM

Bravo Majstore!... na nivou:cool:

Mogli 09-09-2006 03:54 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear
Klavijature - Roland MKS70 (zuja akordi - prebacen u audio pa filterovan..)

Kakvi su to zuja akordi??:confused:

DaBear 09-09-2006 07:42 PM

Quote:

Originally Posted by Mogli
Kakvi su to zuja akordi??:confused:

pa ovi akordi (jedini koji se cuju!!) sto zuje..he,he...old school analogija fazon..e?

alavuk 09-09-2006 11:44 PM

funky worm sint ? :] popularna G-Phonk "pistalica" ? :]

DaBear 10-09-2006 08:00 AM

Quote:

Originally Posted by alavukonja
funky worm sint ? :] popularna G-Phonk "pistalica" ? :]

ma ovaj jedini sint sto svira glavnu temu...kakva pistalica? obicni zujavi, juno-106 type zvuk....

SnoopDaddy 11-09-2006 12:06 PM

Bio ja na odmoru van zemlje, odem u radnju da kupim sok, na polici gomila firmi, ne zna se koja je lepse upakovala svoje sokove. Kupim od ananas, kao bez dodatka secera. Dodjemo kuci, otvorimo - razvodnjeno do bola, sutra kupim od crne ribizle jer mi zena mislila da je taj sigurno prirodan. Otvorimo - kao da pijem bombone, bljak. Posle posaljemo dete da kupi sebi, vrati se sa nekom gaziranim uzasom.

I tako slusam ja ovu pesmo i pitam se: A gde je tu VOCE? Ne znam na sta ste se svi nalozili, ali ja nisam mogao da docekam kraj - koje smaranje, ili sto bi rekao Vrac, koja LJIGA. :truba:

Snoop

Arthur 11-09-2006 12:36 PM

zanimljiv covek

zvincic 11-09-2006 01:45 PM

Quote:

Originally Posted by SnoopDaddy
Bio ja na odmoru van zemlje, odem u radnju da kupim sok, na polici gomila firmi, ne zna se koja je lepse upakovala svoje sokove. Kupim od ananas, kao bez dodatka secera. Dodjemo kuci, otvorimo - razvodnjeno do bola, sutra kupim od crne ribizle jer mi zena mislila da je taj sigurno prirodan. Otvorimo - kao da pijem bombone, bljak. Posle posaljemo dete da kupi sebi, vrati se sa nekom gaziranim uzasom.

I tako slusam ja ovu pesmo i pitam se: A gde je tu VOCE? Ne znam na sta ste se svi nalozili, ali ja nisam mogao da docekam kraj - koje smaranje, ili sto bi rekao Vrac, koja LJIGA. :truba:

Snoop

imamo otprilike slicno razmisljanje....

meni ovaj mix nije nista posebno :o

All times are GMT +1. The time now is 04:33 PM.