![]() |
Re: Malmsteenov Fender?
Quote:
imam tendenciju da "trazim" drvo ispod prsta pa jace upirem i jagodice jako brzo pocnu peci doduse, vjerujem da je to samo stvar navike.... |
Ma i ja cu se drzati tla pod nogama odnosno drveta pod
prstima:) Nek se Yngwie izivljava do mile volje a ovo za lautu verovatno laze. Po meni je to obichno zanoshenje odnosno ona fora shto ja moram da imam ko i drugi:) Ali ajde da ne kenjam o coveku kad sam vec rekao da je tehnichki genije. |
Ono sto sam ja procitao nekad davno je da je to uradio prvi put jako davno tj kad je bio u srednjoj skoli da je video to na "lauti" uzeo svog fendera i prepravio u skoli pragove.
|
Tehnicki genije koji samo vrti molska arpedja 300 na sat? hm ...
Ovo za lautu je tacno :) (tj. tacno je da postoji lauta sa takvim vratom (takodje samo par pragova u tom fazonu), e sad da li je on zaista to odatle pozajmio nemam pojma...) |
Quote:
|
Sto jes' jes' :) Ima i filmic o tome :p
|
ovo morate da chujete(prochitate)!
Jedan moj ortak se zestoko napalio na Yngwia. Zeleo je da ga skida kako bi se kasnije kurchio po gradu:) Problem je bio u tome shto je imao neku teshku tarabu od gitare, mislim da se zove framous ili tako neshto,koja je imala vrat ko metla. Poshto naravno nije mogao da skine Yngwia ortaci i ja smo ga istripovali da mora da nabavi gitaru sa tanjim vratom ili da stanji postojeci:) Zamislite,poverovao nam je:) On "siromah" se odluchio za drugu varijantu:) Lik je tanjio vrat onim bravarskim rendetom a kad sam otishao do njega i video shta je uradio prosto sam se ugushio od smeha. Shaban ne samo shto je izdeljao vrat nego je u nedostatku laka za drvo upotrebio SVINJSKU MAST!!!:) :) :) Verujte da se i sad mortalizujem od smeha dok se prisecam ovoga:) Pa sad se vi slobodno primajte na Malmsteena i njegovih solaza od 300km/h:) |
Quote:
Mozesh li da me povezesh sa tim "majstorom" da mi malo "dotera" vrat:) Nadam se da nije mnogo skup. E,i ja ne bih svinjku vec dabrovu mast(egzotika). |
Ma kakva mast, treba vazelin, pa da vidi? kako klizi ruka!:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
A moze i ona Pavloviceva:)
Ona je zakon! |
All times are GMT +1. The time now is 02:29 AM. |