![]() |
Re: Autorska prava?
[quote=boggy]al' su ga zakomplikovali... samo im jos berza fali :)
ok... to je znaci od slucaja do slucaja... skaci u hladnu vodu i pokusaj da se ne udavis, a potpuno je nebitno kakav si plivac!... :mrgreen: tacno, nema pravila (ali naginje vise na nemoguce - ali i Loto isto tako naginje na nemoguce, pa neko ubode!!) Sve se svodi ko koga prevari bolje..Mi njih i uzmemo veliki avans za sto manje muzike, ili oni nas - dobiju mega album za smesne pare i zakidaju nam na tantijemima!!! i tako u krug, dok neko ne poludi.... |
Quote:
Ovde je sve isto, osim sto jos svi u lancu "varaju" i to NE bezuspesno :) Zato mislim da je ovo mnogo gore... ko rvanje u blatu :) pozdrav bogi |
sve sto pisete ljudi ima smisla, ali nekom je dovoljno i soma eura. meni recimo. :) ...ne treba pretjerivati! ;)
...da bear, moze malo nebitno pitanje? sta vozis? |
Quote:
Ko jos vozi u Londonu ;) ....... Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
Ja i ne vozim! :ups: nisam jos polozio!! A i parking je skup u gradu - 6 Eura sat (max 2 sata - pa se premestas!) Ulazak u centar - 14 Eura na dan!!!!! Benzin - 1,5 Eura litar!! Max brzina u gardu 30km/sat (pa ni to!!!) Ja brze stignem u studio sa podzemnom nego kad se ide kolima!! Al vozi zena zato...(dete u skolu, kupovine itd..) Range Rover Vogue 4,6 Diesel.....mrcinka! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:37 PM. |