![]() |
Re: Midi Time Code Sync problem
Provjeri BIOS od obe matične ploče (sa oba PC-a).
U slučaju iznenadnih nestanaka struje, nasilnog ga?enja i sl. bios zna da poblesavi i da se setuje na low performance... Kod mene recimo, na ploči MSI 915P/N ( i processor Intel 3.00ghz, LGA-775) ako dodje do zakivanja i nasilnog ga?enja, obavezno se uvijek promijeni BOOT-redodljed hardvera. Uvijek mi je prvi na redu butovanja HDD na kom mi je sistem, ali u slučaju nasilnog ga?enja, postaje prvi flopi, pa cd rom pa tek onda hdd. Osim toga, smanje se performanse procesora, zatim volta?a memorije... i jo? dosta toga. Znači, vidi da li je tamo na obe ploče sve kako treba da bude postavljeno. poz. |
Da.. i računice ne bi trebalo da budu iste kod intel-a i amd-a, pa se nadam da ti nisu različiti processori na ta dva kompa. :D Možda pomalo smiješno, ali bi čak i to moglo da bude razlog.
|
Razliciti su. Jedan je AMD a drugi INTEL,al opet se vracam na staro...mjesecima je radilo bez greske.
|
|
Nista nisam uspio.....ovo je za nevjerovat.Sad se desava sljedece. Slave komp vise na poskakuje. On nakon nekog vremena ubrza ili master komp uspori.
Poanta je da se svejedno razidju u vremenu i da se ne moze raditi. Ovo vise nije normalno. |
Dal mozda postoji opcija da je do SP2? Dali da instaliram Win sa SP1?
|
Ista stavr i sa SP1. Ima li neko ideju do cega je ovo?
Zaboravio sam reci...kad na audio kompu dignem protoolse i sa njima potjeram drugi komp, sve radi bez greske. |
si probao latency zvucnih karta da uskladis ? vidim da niko to nije spominj'o ...
|
All times are GMT +1. The time now is 07:29 PM. |