![]() |
Re: Waves SSL problem(vec!!!)
meni apsolutno ne radi bez obzira na sve pokušaje,cake i varijacije na temu..nisam uspaeo da instaliram..
dobio sam preporuku dsa ponovo instaliram xp pa će onda proraditi.. |
Quote:
Potrebna ti je graficka koja podrzava Open GL 1.3... 1. instaliraj poslednju verziju direct X (9.0c) 2. instaliraj verziju Waves SSL 1.2 3. Ako to nije pomoglo, posalji u penziju svoju analognu graficku "od vremeto na Kralj Marko" i uzmi nesto gde je podrzan Open GL 1.3 :) Sve tamo u uputstvu lepo pise, ko hoce da chita :mrgreen: : "MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS Intel P4 1.7GHz or AMD Athlon XP 1800, 512Mb RAM. 1024 x 768 minimal display resolution, 32bit color depth. OpenGL 1.3 compatible display adapter."U praksi se pokazalo da radi i sa nekim Open GL 1.2 kartama, ali kako, u kojoj kombinaciji i pod kojim uslovima, to ne bih znao... |
Dobro da za najmanju rezoluciju bude 1024x768, ali 32 bita...
Mislim stvarno... |
radi i sa direct 3d ali onda secka zvuk inace imas msi radeon 9250 sa 128 ddr-a elem jos jedna "specijalnost" posto je navedeno da radi samo pod xp i pod cubase sx3 ali radi i pod win2000 i pod cubase-om sx2
|
Quote:
|
pijani fica ! :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Kad bolje razmislim, njemu sigurno jeste dobro :rotfl::rotfl::rotfl:
|
da nazdravimo u to ime ! :]:beer::beer::beer::beer::drink::drink::drink::drin k:
|
Kako mu nece biti dobro?
Kanta a statusni simbol! :rotfl: :rotfl: ............ma cofi je zakon, RIP!.........:) |
@ IDEKIUS
Hvala puno..tvoj savet se ispostavio koristan u mom slučaju..problem kod mene je bio u grafičkom delu pa sam skinuo poslednje drivere i sad mi sve radi.. hvala jo? jednom |
All times are GMT +1. The time now is 01:15 AM. |