Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Pomoć oko kupovine aran?era (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14984)

cevap 16-08-2006 07:55 PM

Re: Pomoć oko kupovine aran?era

Quote:

Originally Posted by Talino
Hvala Ćevap, no danas mi već sti?e PSR1100. Ima? li dobrih stilova za njega da mi poslu?i dok ne?to sam ne napravim po svom meraku? Po?alji na talino@gmail.com
poz.

Za PSR1100 ti ide sve sto ide i za PSR9000 a toga imash stvarno dosta po netu. Ja imam Korga tako da nemam skoro nishta za yamahu od stilova.

Probaj na :

www.yu-midi.com za narodnjake, a za zabavne stvari imash negdje na netu stranicu na kojoj imash konvertirano skoro sve od fabrichkih stilova sa Rolanda G serije, Tehnics KN serije, te PSR9000 kao i sa T2, te Korga Pa1xPro. Problem je samo sto ne mogu naci taj link, davno sam to vidio, i josh nekoliko puta sam nailazio na tu adresu, ali me materijal nije interesovao jer sviram narodnjake, te ge nisam ni skidao.

Trebalo bi neshto kao PSR planet ili slichno biti, probaj da googlash malo sa kombinacijom rijechi, naci cesh sigurno.

idekius 16-08-2006 08:29 PM

Quote:

Originally Posted by cevap

Probaj na :

www.yu-midi.com za narodnjake...

Eto, a da sam ja to rekao, prvi bi se Cevap zalio da mu ugrozavam ljudska prava :rotfl::rotfl::rotfl:

Nocni 16-08-2006 10:27 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Eto, a da sam ja to rekao, prvi bi se Cevap zalio da mu ugrozavam ljudska prava :rotfl::rotfl::rotfl:

www.yu-midi.com nije tvoj omiljeni www.yumidi.com. :da:

LACKY 17-08-2006 01:48 AM

Ja sam jednom gledao uzivo kako covek na aranzeru izvodi neke domace hitove! A li samo jednom!

idekius 17-08-2006 01:51 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Ja sam jednom gledao uzivo kako covek na aranzeru izvodi neke domace hitove! A li samo jednom!

Pa gledao sam i ja kako se izvode pilici, pa se ne hvalim:rolleyes: :rotfl:

LACKY 17-08-2006 01:57 AM

Zar samo jednom?

LACKY 17-08-2006 01:59 AM

Mislim pilice. Ja kada saberem, koliko sam jaja pojeo u zivotu, prosto me sramota da pogledam kokoski u oci!

idekius 17-08-2006 02:12 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY
Mislim pilice. Ja kada saberem, koliko sam jaja pojeo u zivotu, prosto me sramota da pogledam kokoski u oci!

:rotfl: onda mora da imas zapushtenog tristaca, ili moskwitch-a iza kuce :rotfl:

LACKY 17-08-2006 02:18 AM

Nemam ni Tristaca, ni Moskvica, ali ni aranzer!
(a i da ga imam verovatno nebih bio ovde)

cevap 17-08-2006 03:07 PM

Quote:

Originally Posted by idekius

Znam ja koja je stranica tvoja bolna tachka!!! :mrgreen:

All times are GMT +1. The time now is 12:27 PM.