![]() |
Re: Audio Mixdown
a inace, nesto sam zgutao ovaj loperamid ovih dana, pa mi ne radi serach,..
|
Quote:
|
jest, i ako tako bounceovan mix bacis nazad u PT/Nuendo i ponovo ga bouncujes, onako na prazno, dal se ista menja??
|
Quote:
|
Quote:
Onda je to - to! Mucila me je ova dilema jer u Nuendo-u ne moze da se barata sa insert/send efektima na offline nacin... znaci, jedino preostaje audio mixdown export. (barem ja ne znam nacin da efekat na insertu primenim na drugi nacin osim audiomixdown trake) |
ja u principu kad to radim upalim one kompjuterske zvucnike od 10e i ne cujem ama bas nikakvu razliku!
ne volim da slusam mixdown-e na monitore.. umeju da istripuju :D :D :D |
pa nesto kontam da bi mogao da uradis bounce selection za sve delove u toj traci na kojoj zelis da uradis offline proces, da bi dobio jedan fajl .. onda odes gore u audio =>plug-ins i izaberes sta ti je ciniti. Prethodno snimi presete na pluginovima koji ti vec stoje u insertu..
Da li jos neko osim DaBear-a ima misljenje o tome da Nuendo ne radi nista lose prlikom re-exportovanja vec exportovanih mixdowna? |
Quote:
Pa ja sam rek'o za Pro Tools (ne nuendo) da nista ne menja...to bi trebalo da bude isto..samo su brojevi u pitanj (0 i 1)..Eh? A sto je to toliko vazno? jel se tebi cuje velika razlika? |
All times are GMT +1. The time now is 12:21 AM. |