![]() |
Re: MY milkshake brings all the boys in the yard!! :D
Pa, normalno... Zato i prave toliko novca... Sprdaju se i to su sto jesu!!! To je jedini preduslov da se nesto krupno i desi. A oni su to sto jesu... Ajde, minus 30%...;)
|
a i BUS im nije loš..hehehehe:banghead:
|
Quote:
mnogi za njih kazu da nisu bas toliko dobri..ali prokenjalo ih je posle Britney. onda Justin Timberlake, pa potpisu kelis na njihov label...sto kazu. bili su na pravom mestu u pravo vreme, pa ako si iole dobar, onda umes da iskoristis priliku... |
narocito bus..
btw, pojma nemam ko su neptunes.. |
Quote:
Dakle, glupo je banalizovati rad ljudi (Neptunsa) ili bilo koga drugog ciji stil cujes sa kilometar i po daljine... A sad, da li su toliko dobri ili ne... Sve je stvar ukusa.:rolleyes: Svakako su prepoznatljivi, opusteni i prepuni para! |
Sa kom sam god pricao ili radio a da je iz UK ili iz US , niko nije pravio veliku pompu oko opreme od 1000000000000 e ......
Mislim da je to ipak samo kompleks i nista vise ..... ljudi zaborave muziku a pocnu da se bave aparatima ...... i naravno da moze bez njih ....... Pozdrav |
Quote:
Uostalom, zavisi s kim si pricao iz US ili UK kako kazes... Moji poznanici ne beze od tih studija, ako ih vec ne poseduju!;) |
Quote:
Tu si skroz u pravu ....... zasto bi i bezali ....... lakse je .... a i lepse ..... :) Pozdrav |
Ja mislim da DaBear prica o "Milkshake" a Muzzy o "Bossy".To nisu iste pjesme.Prva je sa "Tasty" albuma a druga valjda sa ovog posljednjeg.
|
Quote:
Quote:
Pozdravi ga! I uradite nesto pametno ;) |
All times are GMT +1. The time now is 01:33 PM. |