![]() |
Re: Skale 2006
Oggy, sta da kazem...
Nemam reci - svaka cast! B r a v o. |
Eheeej!
Moj drug Dule! Hvala, hvala... :) Upravo se zavrsio festival i sad vidim da smo izgubili od najboljih. Ova mala Milena je definitivni pobednik Suncanih Skala. I ako je, zasluzeno je. Jedino sto mi se jos dopalo sa ove poslednje veceri je Jaques Houdek koji ima neki soft funk i prilicno dobro peva. Na zalost on se nije nikako plasirao. Malo je tu bilo bez veze sto je glasala gomila matoraca tipa Mica Orlovic i Leo MArtin, te su malo moderniji izvodjaci bili ocenjeni losije nego sto je to stvarno slucaj, ali sveukupan utisak mi je nekako da se mozda po prvi put glasalo kako treba, barem ako pricamo o pobednickoj pesmi. |
Ona Kaliopi girl je jos jednom pokazala da krajnje zajebano peva...
A Leo Martin :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Pa simpaticno je sto su ga se setili :mrgreen: Odiseja, ooodiiseeeejaaaa... :mrgreen: Eh... kad bi mi znali koliko su riba nasi matorci kresnuli uz to, nebi se zajebavali sa tim:da: A ni njemu nije lako, treba ga razumeti... lepo se covek zvao Misa Jakvoljevic, pa je verovatno shvatio da to ne zvuci dovoljno "schmekerski" pa uzeo pseudonim Leo Martin :) Salu na stranu... ipak, postovanje za EX YU Buddy Holly-ja..;) |
Bravo Oggy, uopste nisam znao da se bavis autorskim radom, nego iskljucivo snimanjem, a stvaralastvo jako cenim i postujem! Eto, pored Ivana i ti da nas obradujes! Znaci, majice Rumski sa tvojim i Ivanovim likom!;)
|
Quote:
|
Bilbord!!! :D
|
Pobednicka pesma je i vise nego zasluzno na tronu.
Stvar je odlicna, to sam i Idekiusu rekao posle prve veceri. Sve drugo je bilo prosecno ili ispod proseka, osim par izuzetaka koje ne bih da imenujem jer obicno posle toga krene paljba. Zao mi je sto juce nisam vise obratio paznju na Betty Boop, ali nisam imao pojma da je to Oggy radio. |
Quote:
Mogao si odmah reci da ti se ne svidja. Ne vidim sta je tu lose. To je stvar tvoga ukusa, a hvala Bogu ne slusamo svi istu muziku. Ja na primer, ne slusam Djoganija, ali me nije sramota to da priznam pred tobom i ne mislim da je to niti zlonamerno sa moje strane, niti da je lose sto ti to volis i radis. Svi smo mi razliciti i to je dobro dok je tako. Stvar afiniteta... ;) Pozdrav! :) |
Alo bata Oggy!
Ne razumem cemu ovaj tvoj post. Ono sto sam hteo da kazem ,to sam i rekao. Znaci, da sam pre festivala znao da si radio neku pesmu,ti ili bilo ko odavde, itekako bih obratio paznju na nju, jer me zanima sta rade ljudi sa ovog foruma. Ali kako sam mogao da znam?! Ocigledno su neki sa foruma, sa kojima si u kontaktu, znali ,pa su lepo odslusali i dali svoj komentar. Ja sam festival pratio onako,s'nogu, nisam sve ni cuo, tako da sam Betty Boop upamtio po scenskom nastupu, i verovatno sam ih pogledao na kratko dok sam prolazio pored TV-a. Pesmu nisam cuo! I zato nemoj da mi stavljas reci u usta, vrlo je ruzno! A to prozivanje za Djoganija, bez ikakvog povoda mi vec stvarno ide na .... U cemu je vas problem?! Kazem 'vas' jer nisi prvi koji koristi neki moj komentar i ceka momenat da bi vrlo klinacki odvalio: "a ti radis za Djoganija", kao da je to nesto cega bih ja trebao da se stidim. Uzas! p.s. Evo sad se setih da sam sa Idekiusom razmenio par SMS-a posle prve veceri, i tada sam mu rekao da mislim da je pobednica odlicna, a za Betty Boop mi je on rekao da si ti radio cim se prenos zavrsio, na sta sam ja samo mogao da napisem "tja", jer opet kazem pemu nisam cuo! U ostalom sta se ja tebi pravdam. Mislim da ti je komentar bio jako neumesan, a ti misli sta hoces! |
Quote:
Svakako, pozdrav!;) |
All times are GMT +1. The time now is 07:14 AM. |