Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   kako da napravim mini studio ?? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14656)

boggy 19-06-2006 07:15 PM

Re: kako da napravim mini studio ??

Quote:

Originally Posted by pinga
pa , ono , gotvno bi bilo da ima gde da se sedne osim te radne stolice.. a shto smeta ?? zbog bass trap-a ??...

Da.

pozdrav

bogi

pinga 19-06-2006 07:18 PM

pa dobro onda dvosed izlece.. a jel mora u svakom uglu da postoji po jedan bass trap il je dovoljan jedan ???

boggy 19-06-2006 07:27 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pinga
pa dobro onda dvosed izlece.. a jel mora u svakom uglu da postoji po jedan bass trap il je dovoljan jedan ???

Trudi se da odrzavas simetriju,

Evo mog predloga...

pozdrav

bogi

pinga 19-06-2006 07:30 PM

deluje interesantno ..a ova dva useka na kraju su bass trapovi ?? e sad josh da mi kahzesh od chega da napravim te useke ..

boggy 19-06-2006 07:37 PM

Znaci drvena konstrukcija, lamperija preko, 5cm Azmafona tik ispod lamperije.
Jos je bolje ako bi isao tekstilom prvo preko azmafona, a letve od lamperije ili samo tanke letve montirao sa zazorom od 0.5-3cm izmedju njih. Drvo za to moze biti bilo koje, i sve sto odgovara tvom dzepu je dobro... Mozes da ih lakiras cim zelis i za sta imas para.
Iza azmafona je vazduh!
Koristi srafove za letve, da mozes lako kasnije da modifikujes neke stvari... jer ces puno sam sebi morati da pomazes, pa zato i ostavi mogucnost modifikacije.

Ostaje nam jos plafon...

pozdrav

bogi

boggy 19-06-2006 07:38 PM

Na "bass trapovima" stavi 10cm azmafona iza... to sam pogresno nacrtao

pozdrav

bogi

boggy 19-06-2006 07:43 PM

Nacrtaj poprecni presek sobe, sa visinom vrata i prozora, odnosno koliko ima od prozora, recimo do plafona.... ili ide skroz do plafona... ne znam

pozdrav

bogi

arsenique 25-06-2006 04:01 PM

A da li si mo?da razmi?ljao o soluciji da od tog ?pajza napravi? svoju spavaću sobu?
Mislim da bi ti bilo daleko bolje da veliki prostor preuredi? u radni jer će? iovako mnogo vi?e vremena provoditi u njemu. Shvatam ja da su ti tu tro?kovi adaptacije daleko veći ali ako bude? ulagao malo po malo i dovoljno dugo rezultat će ti biti daleko bolji.

Ad Fines 25-06-2006 08:21 PM

Bas nezahvalne dimenzije.
Ja jos uvijek vodim rat sa zadnjim zidom.Morat cu do Beograda jedan dan na kavu da se nadjem sa Boggy-jem,a bogami i Divener-a trebam za novi komp.

boggy 26-06-2006 06:12 AM

Quote:

Originally Posted by Ad Fines
....Morat cu do Beograda jedan dan na kavu da se nadjem sa Boggy-jem,a bogami i Divener-a trebam za novi komp.

Sa zadovoljstvom, samo se javi ranije da dolazis :)

pozdrav

bogi

All times are GMT +1. The time now is 08:10 PM.