![]() |
Re: kako da napravim mini studio ??
Quote:
pozdrav bogi |
pa dobro onda dvosed izlece.. a jel mora u svakom uglu da postoji po jedan bass trap il je dovoljan jedan ???
|
1 Attachment(s)
Quote:
Evo mog predloga... pozdrav bogi |
deluje interesantno ..a ova dva useka na kraju su bass trapovi ?? e sad josh da mi kahzesh od chega da napravim te useke ..
|
Znaci drvena konstrukcija, lamperija preko, 5cm Azmafona tik ispod lamperije.
Jos je bolje ako bi isao tekstilom prvo preko azmafona, a letve od lamperije ili samo tanke letve montirao sa zazorom od 0.5-3cm izmedju njih. Drvo za to moze biti bilo koje, i sve sto odgovara tvom dzepu je dobro... Mozes da ih lakiras cim zelis i za sta imas para. Iza azmafona je vazduh! Koristi srafove za letve, da mozes lako kasnije da modifikujes neke stvari... jer ces puno sam sebi morati da pomazes, pa zato i ostavi mogucnost modifikacije. Ostaje nam jos plafon... pozdrav bogi |
Na "bass trapovima" stavi 10cm azmafona iza... to sam pogresno nacrtao
pozdrav bogi |
Nacrtaj poprecni presek sobe, sa visinom vrata i prozora, odnosno koliko ima od prozora, recimo do plafona.... ili ide skroz do plafona... ne znam
pozdrav bogi |
A da li si mo?da razmi?ljao o soluciji da od tog ?pajza napravi? svoju spavaću sobu?
Mislim da bi ti bilo daleko bolje da veliki prostor preuredi? u radni jer će? iovako mnogo vi?e vremena provoditi u njemu. Shvatam ja da su ti tu tro?kovi adaptacije daleko veći ali ako bude? ulagao malo po malo i dovoljno dugo rezultat će ti biti daleko bolji. |
Bas nezahvalne dimenzije.
Ja jos uvijek vodim rat sa zadnjim zidom.Morat cu do Beograda jedan dan na kavu da se nadjem sa Boggy-jem,a bogami i Divener-a trebam za novi komp. |
Quote:
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 08:10 PM. |