Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Festival Stari Grad, Novi Pazar (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14606)

idekius 14-06-2006 10:50 PM

Re: Festival Stari Grad, Novi Pazar

Quote:

Originally Posted by LACKY
Covek se pojavio prvi put i oglasio reklamu za komercijalni festival!
Nije posteno prema Artistu.

Ako nastavis tako da pricas, kako mislis da pobedimo sa duetom koji smo uradili za "Stari Grad"??? :mrgreen:

_aladdin_ 14-06-2006 11:53 PM

Lacky,Oggi... Ovako stoje stvari. Recite vi meni,gospodo elitisti,koji to festival vama jos daje prostora? NIJEDAN! U senci ste upravo onih iza kojih stoje cvrsti lobiji,a koji zapravo nemaju ni delic vaseg muzickog znanja. Pitate gde se to placa ucesce? Prost odgovor,SVUDA. Ali na ovom festivalu ne. Niti javno,niti iza kulisa. Gospoda OFF i Mogli su osnovni razlog mog pojavljivanja na ovom forumu. Upoznavsi ih,zakljucio sam da se radi o izvanrednim ljudima,visokog muzickog obrazovanja,ali i ljudima koji nisu naucili da prljavim putevima dolaze do pozicija koje zasluzuju. Pitajte ovu gospodu da li su njihovi izvodjaci placali ucesce. Vodjen analogijom dosao sam do zakljucka da bi vam zapravo bilo korisno da dobijete par informacija o festivalu, koji inace i postoji da bi istakao MUZIKU a ne one vrednosti koje nemaju veze sa njom. Reklama ce ici na RTS-u od sutra , na Balkanmedija TV ,na Hajatu,na Makedonskoj nacionalnoj televiziji,i verovali ili ne,niko nam ni dinar uzeo nije. Zao mi je gospodo sto ste zrtve sopstvene sujete, svesno plasirane zle misli koju nazivate losom reklamom,a niste ljudi koji koriste sanse. I jos nesto... Zelim vam uspeh na Budvi, Skalama... Izvinjavam se administratoru i svima koji smatraju da sam zloupotrebio prostor i svrhu ovog foruma.

lesha 15-06-2006 12:13 AM

ko ce meni da plati da ne dodjem na festival? :D

_aladdin_ 15-06-2006 12:15 AM

Lesha, ocekujemo te. :)

lesha 15-06-2006 12:26 AM

znaci nista od love :(

Oggy 15-06-2006 01:11 AM

Aladine, nemoj samo ti da govoris ko su zrtve, a ko oni koji "koriste sanse".

Pomenuo si Lakija i mene, ne znajuci (ili mozda znajuci?) o kome se radi, a mi smo poslednji kome trebas da objasnjavas pricu o festivalima.
Na zalost, nemaju svi tako posten i castan organizacioni odbor kao "Stari Grad", koji ce da obezbedi da neki castan i posten sponzor pokrije sve casne i postene troskove organizacije casnog i postenog festivala i da namiri potrebe nadasve casnog i postenog organizacionog odbora, a da za to ne uzme na prljav i pokvaren nacin neku kintu od neduznih izvodjaca, koji, uzgred, za garderobu potrose duplo vise para...

Dakle, mani nas tih prica...
pojavio si se niotkuda, zelis da se reklamiras za "dz", a "kampanju" baziras na kenjanju po svima ostalima.
Nije ni pametno ni dobronamerno.
Shvati ovo kao moderatorsko upozorenje na ponasanje i pokusaj malo da editujes svoje postove da bi licili na ljudske, sa barem malo dostojanstva i profesionalnosti u najavi.

Talino 15-06-2006 01:57 AM

Mo?da je glupo da upadam, ali istina je da oni koji su pro?le godine izvodili pjesme nisu plaćali ni?ta... ba? ni dinara!
Onima koji su noćili (po?to je festival trajao 3 dana) bilo je obezbijedjeno hotelsko prenoći?te, hrana, piće..

Aladine,
hoće li i ove godine Pecikoza biti u ?iriju? ;)

_aladdin_ 15-06-2006 02:13 AM

Shady, nece ga biti u ziriju , definitivno. :) Oggy,zaista nemam pojma ko si,i zao mi je sto si moje postove shvatio kao atak i uvredu. U svakom slucaju , ne verujem da poznajes bilo koga iz organizacije te ne vredi da komentarisemo. U svakom slucaju ,srdacno te pozivam da budes moj gost u Pazaru tih dana. Cisto da se uveris o cemu se radi.

LACKY 15-06-2006 02:29 AM

Shvato si ovo licno, a to nema nikakve veze sa postenjem ili nepostenjem odredjenog festivala ili tebe! Kazes "koji festival vam daje prostora"! To bas nerazumem najbolje, ali bas ti hvala onako veliko, samo mi objasni kako nam to dajete prostor! Bice mozda veliki logo rumskog na sceni! Pitam se dali medju nama ima pevaca i pevaljki pa nam tako cinite uslugu tj. pospesujete nase karijere. Uz sav trud nisam to najbolje shvatio! Kazes "u senci ste odredjenih festivala iza kojih stoje cvrsti lobiji a koji nemaju ni trunke naseg muzickog znanja"! Pa nije Rumski festival da bi bio u senci nekog dtugog festivala, i nevidim kakve to ima veze sa nama. To sto neki ljudi odavde urade, tu i tamo neki aranzman ili naprave snimak za festival, nema nikakve generalne veze sa ovim forumom! Iskren da budem, ti ovde radiz marketinski deo posla za taj festival (besplatno). Koji ce u brutu kostati, minimu stotinak hiljada evra, A nama toboze cinis veliku uslugu dajuci nam prostora (kakvog).
I nemoj da pricamo o placanjima,postenju,cevapima i jos nekim stvarima!
I da se razumemo, niko ne misli da si ti zlouptrebio prostor u nekom drugom smislu, sem u komercijalnom!
Mogao si lepo da platis baner, na mesec dana za festival (a to kosta smesne pare), i sve bi bilo uredu!

_aladdin_ 15-06-2006 03:38 AM

Lacky,pogresno si me razumeo. Ja Rumski shvatam kao sastajaliste vrhunskih poznavaoca muzike,te samim tim smatram da je fino imati informaciju o festivalu cija je teznja da ispromovise i nagradi ono najbolje u muzici. Ne kazem da cemo uspeti u tome,ali sam se nadao da ce vam biti dragoceno da znate da je konkurs u toku. Rumski,naravno,ne shvatam kao festival,ali kapiram da ste upravo vi ljudi koji se borite za muziku u sustinskom smislu. Barem mi je tako receno. Uskoro ce biti gotov i novi sajt festivala pa cu rado postaviti i vas logo na njemu,uvrstivsi vas u medijske sponzore. Zaista nemam problem sa tim. Ukoliko se budete slozili,definitivno ce ici. Hvala u svakom slucaju.

All times are GMT +1. The time now is 11:34 PM.