![]() |
Re: Dilema oko kupovine nove opreme...
Razmisli i o novim monitorima....
bez kontrolera se moze, a bez dobrih monitora......:( |
Uz M audio kartice moras imati M Powered PT... Ja sam ga uzeo za oko 230eu ali su mi doneli iz USA.
|
..... samo blagi osvrt ....
Ako pricas o pluggo vima koji dolaze uz DSP karte .... UAD je neuporedivo korisniji . Cak i u reverbima , jer je plate 140 bolji reverb od onih u PoCo u ..... takodje i kompresori i EQ ..... Ako dodajes na PoCo ( npr VSS3 , Sony eq i kompresor ) onda sprava zaista postaje hi class , ali opet u nekom modernom tripu , dok UAD i dalje ostaje u vintage fazonu , znaci radi potpuno drugacije .... Ljudima koji nisu vicni radu na komresorima starijeg tipa ..... preporucujem PSP Vintage Warmer i Kjaerhus gplden comp .... sa kojim ce garantovano postici bolje rezultate ...... Sto se tice Neve 1073 eq za UAD a , jeste dobra stvar ( narocito za drum grupu ) ali ce UAD karticu uciniti beskorisnom , jer ce biti neophodna druga karta , a ipak je u mixu bolje imati nekoliko 1176 , La2a , Pullteca i ostalog nego par Neve ova ..... Eto toliko ...... Pozdrav |
Monitori ce doći na red ali će morati da sačekaju "pojačavanje input-a" i malo radnih alatki...
RP8ice su mi se pokazale kao izuzetne u ?anru koji meni najvi?e treba a to je hip hop... Naravno, čim naiđe adekvatna "finansijska inekcija" biće i rezultata u vidu monitora. Dakle posle svog silnog razmi?ljanja svakom novom opcijom se sve vi?e zbunim... UAD je jedini 100% siguran ja mislim... Kao i novi komp i jo? neke sitnice, ali karta.... kontroler... ubi me al nisam pametan! HEEEEEEEEELP! Hmmmm.... mo?da FF800 + US 2400... dem dem dem.. ne znam !!!! Jel koristio neki gore pomenutog taskama koga su Igor i Artist ekipa opisali u Sound&Music? |
All times are GMT +1. The time now is 10:50 PM. |