Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Akusticna Gitara (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14576)

perun 11-06-2006 03:19 AM

Re: Akusticna Gitara

Quote:

Originally Posted by Adi
Hvala momci!!!:)

Na tvom mestu bih pokushao da iskopam DBX 160 A ili X, nije toliko bitno, on je skuplji kao nov, ali bilo ih je polovnih po oglasima, ili bar DBX 166. To su pristojni kompresori, pogotovo za usnimavanje i mislim da bi ti se dopalo kako rade... 160X popgptpvo!

Ove preporuke bi trebalo da su u pomenutom cenovnom rangu. Kazem, pojuri neke polovnjake, pa ako naleti bar nesto slichno, javi davidimo sta je!

Pozdrav i srecno...;)

Adi 11-06-2006 08:28 AM

OK, javicu kada mi bude aktuelno, verovatno u Avgustu, kada se malo finansijski oporavim!:D

Tiki the Boyler 12-06-2006 04:17 PM

Danas sam puštao bass i akustaru kroz novi TC Electronic C300 i mogu vam reći da sam prezadovoljan! Opasno dobro radi! Ima presete za one najbitnije stvari, analog look interfejs + ekstra urađeno mjerenje signala, tako da se može do bola precizno podesiti! (od blage kompresije do totalnog limitovanja)
Toliko dobro mi radi na bass gitari da razmišljam da ga ubacim u svoj live setup - isključim Trace Elliot kompresor na pojačalu i jedan kanal C300 iskoristim za kompresiju na pojačalu, a drugi za signal koji šaljem na PA!

Malo sam otišao od teme, ali me odavno sprava klase 200 EUR nije ovako prijatno iznenadila!

Arthur 13-06-2006 09:52 AM

ja samo malko da se izduvam - snimao sam prekjuce malo jazzere, 2 akusticne i kontrabasss.. Neumann KM84 na gitarama i c451 na kontrabassu - kod kobilice.... kuku lele :D :D zahteva malo pecanja, al kad se ubode... eh da mi je svaki session takav... a onda na sve to dodao m5000-ov hall480 sa malo promenjenim parametrima... u momentu zazvucase ko da sviraju u Carnegie-u ill bar Abbey-u.. naravno, sviraci imali u proseku 45 godina, od cega bar 40 sviraju :D

Adi 02-07-2006 12:05 AM

Quote:

Originally Posted by perun
Na tvom mestu bih pokushao da iskopam DBX 160 A ili X, nije toliko bitno, on je skuplji kao nov, ali bilo ih je polovnih po oglasima, ili bar DBX 166. To su pristojni kompresori, pogotovo za usnimavanje i mislim da bi ti se dopalo kako rade... 160X popgptpvo!

Ove preporuke bi trebalo da su u pomenutom cenovnom rangu. Kazem, pojuri neke polovnjake, pa ako naleti bar nesto slichno, javi davidimo sta je!

Pozdrav i srecno...;)

Postaje mi polako aktuelno i naleteo sam na novi DBX 166 XL model, cena je u Mitrosu 23000 din. Da li je to OK cena i sta je to XL na kraju posto si spominjao samo X bez L.:confused: Dakle da li je to OK cena i model?
Pozdrav:)

perun 02-07-2006 03:33 PM

Quote:

Originally Posted by Adi
Postaje mi polako aktuelno i naleteo sam na novi DBX 166 XL model, cena je u Mitrosu 23000 din. Da li je to OK cena i sta je to XL na kraju posto si spominjao samo X bez L.:confused: Dakle da li je to OK cena i model?
Pozdrav:)

Ne znam sta da ti kazem... Ja licno to ne bih platio toliko. Njega sam pomenuo u nekoj povoljnoj "polovnoj" varijanti...

A pomenuo sam 160X ili 160A, koji nisu dual, vec mono... I koji su daleko ozbiljniji od 166 XL...

Glupo je da te bilo sta posavetujem... Ako mozes, uzmi ga iz Mitrosa, probaj i vidi da li ti "radi"...

Pozdrav!;)

Adi 05-07-2006 05:07 AM

Quote:

Originally Posted by perun
Ne znam sta da ti kazem... Ja licno to ne bih platio toliko. Njega sam pomenuo u nekoj povoljnoj "polovnoj" varijanti...

A pomenuo sam 160X ili 160A, koji nisu dual, vec mono... I koji su daleko ozbiljniji od 166 XL...

Glupo je da te bilo sta posavetujem... Ako mozes, uzmi ga iz Mitrosa, probaj i vidi da li ti "radi"...

Pozdrav!;)

OK, shvatio sam. Pogledacu onda dva pomenuta modela negde na drugom mestu. Koje mi jos modele mozes preporuciti, kao solidnu varijantu. Pa cu da se promuvam na vise mesta da to sve pogledam.:confused:
Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 01:15 PM.