![]() |
Re: Akusticna Gitara
Quote:
Ove preporuke bi trebalo da su u pomenutom cenovnom rangu. Kazem, pojuri neke polovnjake, pa ako naleti bar nesto slichno, javi davidimo sta je! Pozdrav i srecno...;) |
OK, javicu kada mi bude aktuelno, verovatno u Avgustu, kada se malo finansijski oporavim!:D
|
Danas sam puštao bass i akustaru kroz novi TC Electronic C300 i mogu vam reći da sam prezadovoljan! Opasno dobro radi! Ima presete za one najbitnije stvari, analog look interfejs + ekstra urađeno mjerenje signala, tako da se može do bola precizno podesiti! (od blage kompresije do totalnog limitovanja)
Toliko dobro mi radi na bass gitari da razmišljam da ga ubacim u svoj live setup - isključim Trace Elliot kompresor na pojačalu i jedan kanal C300 iskoristim za kompresiju na pojačalu, a drugi za signal koji šaljem na PA! Malo sam otišao od teme, ali me odavno sprava klase 200 EUR nije ovako prijatno iznenadila! |
ja samo malko da se izduvam - snimao sam prekjuce malo jazzere, 2 akusticne i kontrabasss.. Neumann KM84 na gitarama i c451 na kontrabassu - kod kobilice.... kuku lele :D :D zahteva malo pecanja, al kad se ubode... eh da mi je svaki session takav... a onda na sve to dodao m5000-ov hall480 sa malo promenjenim parametrima... u momentu zazvucase ko da sviraju u Carnegie-u ill bar Abbey-u.. naravno, sviraci imali u proseku 45 godina, od cega bar 40 sviraju :D
|
Quote:
Pozdrav:) |
Quote:
A pomenuo sam 160X ili 160A, koji nisu dual, vec mono... I koji su daleko ozbiljniji od 166 XL... Glupo je da te bilo sta posavetujem... Ako mozes, uzmi ga iz Mitrosa, probaj i vidi da li ti "radi"... Pozdrav!;) |
Quote:
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 01:15 PM. |