![]() |
Re: bubanj: condensed vs. dynamic?
Quote:
doduse, njih sam samo slusao ista stvar i sa sennheiser evolution e604...sa tom razlikom da sam sa njima radio. :) |
Meni nisu bezveze. Odlicno zvuce, za tomove k'o bog. Pa i 57-ica je low end, ali ga koristi 90% bubnjara. Osim toga Zvina, sjeti se stare: "u rukama toga i toga svaka puska bit ce ubojita" Tako je i sa opremom ;)
|
Quote:
ja samo kazem da su neisplativi kad za istu lovu mozes nabaviti npr. audix d seriju koja zvuci puno bolje... znam...imam te mikrofone ;) samo da ne ispadne sad svaki cigo svoga konja hvali od "toga i toga" do cige :D |
Jesi li probao Beta56 na tomove staviti?
|
Quote:
to su one male bubice isto? cek da vidim... a ne, nisu. nisam sa ovima nikad radio. doduse, gledajuci graf....+10 db na 200Hz pri 25 mm udaljenosti... nisam siguran da bi zelio to na tomovima vecim od 12 inca... |
@zvina
Covjece bas sam ovaj vikend bio kuci u Sarajevu, odrzavao se neki protestni koncert na otvorenom.. Zapazio sam da su ljudi stavili 57ice na tomove, i pogodi, odmah se sjetio tebe:D ... Vjerovao sam ti, al sad sam se i uvjerio... Poz |
57-ice jesu legendarni mikrofoni...ali ne treba stati na njima...danas postoji velik izbor...
|
Evo vec par vrhunskih show emisija na HTV-u u kojima posao rade vrhunski glazbenici koriste Shure Beta56 mic na tomovima...to mora da valja 100%...
Cast svakom, al' veresija (Audix-u) - nikom.. |
Opusi solidno rade, ali samo ako tražiš onj "klik". Fali im masa, pa ih onda moraš iskompenzovati sa overima!
Međutim, ono što je mene ostavilo bez teksta su ElectroVoiceovi N/D 468! To brate radi do jaja! Sve više mi se dopada EV koncepcija namjenskih mikrofona! :) |
md-421 + 441 floor tom recimo...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:03 PM. |