![]() |
Re: Korg MS20!!!
Quote:
ako znas gdje ima u hrvatskoj kupiti deoxit...ako ga ima IGDJE uopce? vec se spremam da narucim par kantica sa banzai effectsa :banghead: |
Joj, nebi se ja u to upustao, strah me da nesto ne zaribam. Zvao sam covjeka u Varazdin za servis i cini mi se ok cijena. Dat cu mu ga skoro. Po rijecima prijasnjeg vlasnika, ms nikad nije bio otvaran, pa mislim da je vrijeme.
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
U vezi popravljanja - hvala, bio bih zahvalan na broju toga tipa u Zagrebu. Nije sila... |
Quote:
*bilo je i takvih, pogotovo u Plavom Oglasniku. Jaooooo.... ma njima je X-5 bog i dali bi Kawai K-5000S samo tako za njega (ma šta oni znaju šta je aditivna sinteza). |
Quote:
A cuj, ne mozes zamjeriti ljudima. Jednom sviracu na svadbi sigurno vise koristi N364 ili njegovo velicanstvo Triton Extreme, nego jedan Waldorf Wave. I neki mlate pare. Jedan moj frend ima na stage-u K2661, Triton Studio i Ketrona. Boze, koje pare je dao za sve to. Al njemu to tak mora biti. E, to mi nema smisla. |
Quote:
|
Hvala, Clusterchord!
Al necu mu sad davati na servis, nemam vremena bas previse. A ni love. Kad bude "popravljen" mogu ja skociti do tebe da vidis ms, umjesto da ti ides k meni. Svak' cas sam u Zagrebu, tako i tako... |
moze, rado bih se malo zezao s MS20. nisam ga nikad probao uzivo..
|
All times are GMT +1. The time now is 07:00 AM. |