![]() |
Re: Shta posedujete od vijura?
Roland XV-5080 + ram
Roland JD-990 + vintage expansion Roland JP-8080 Roland HPD-15 Handsonic Kurzweil K-2500R + ram Yamaha VL1-m Ver 2 Yamaha AN1-x Yamaha A-4000 Yamaha SY-35 Yamaha SY-77 Yamaha YS-200 Yamaha TG-33 Yamaha TG-500 Korg Delta Korg Wavestation A/D Ensoniq TS-10 Ensoniq SQ-80 Ensoniq SQ-R+ Casio CZ-1 |
A eto je i sličica (nažalost ne vidi se sve na njoj):
http://www.rolandsynthesis.com/tmp/15-05-2006.jpg Edit: hmmm iz nekog razloga ovaj interface na forumu resiza sliku, pa evo direkt link na nešto veću sliku bez optičkih distorzija: http://www.rolandsynthesis.com/tmp/15-05-2006.jpg Enjoy! |
Quote:
Quote:
jos uvijek slusam njegove albume.. stvarno je bio talentiran. i ja bi naradije zapalio u brazil .. :mrgreen: System100 se da nabaviti. jedan frend sa AH list (iz Italije) ga je prodavao nedavno. onaj osnovni model (101). i meni je to napeto, slusao sam demose od 101+102 i to razbija. najbogatiji zvuk koji sam ikad cuo sa roland analogije.. nego, DJ Z, sto nisi ti imao 909 ili neki takav roland drum machine? u MS20 je fantastican - stalno slusam Moon Safari od AIR, tamo ga ima posvuda. dali koristis filter input da sarafis loopove i sl. kroz njega ? @Don Solaris: ej Tom, dobrodosao na forum ;). vidim fino si se okruzio .. |
Quote:
|
Quote:
|
@Don
kako si zadovoljan sa VL-om. A posto ti skuplja prasinu bi li ga se resio i za koje pare ;).... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Yamaha EX5 silver
Novation Supernova 2 rack 24 voice Acess Virus Classic M-audio Keystation 49 Don, ima EX5-ica jak motor, barem ko SDI:D. Inace, AN sekcija je takva kakva je od Yamahe. Isto ko na AN1X, CSxX - cujem dosta zvukova u pjesmama Mike Oldfielda, Paul Van Dyka... koji imaju CS seriju. Drugi VA-i su u mnogocemu bolji, ali ima i Yamaha jakih strana u tome. Ja ju trebam za udaraljke (sve osim kick-ova), razne "FM" zvukove, stringseve i jos stosta. Osim toga, po izjavi ispada da ju nisi probao svirati, kak onda znati koga su htjeli kopirati? Moj najdrazi zvuk s nje je DX attacky elektricni klavir. To me baca u osamdesete... |
All times are GMT +1. The time now is 06:47 AM. |