![]() |
Re: Preamp do 400e ??
Hmm ovako ... evo malo cu da pojasnim
znaci Rode NT2a > ????? > Mackie Onyx > Digidesign 002 > nuendo :D metal muzika ... scream i growl vokali ... po neki clean :D Pogledacu malo cene tog 386 na netu i videti da li mogu da se uklopim focusrite trackmaster je oko 230e .... Hvala svima unapred jos jjednom |
Mackie Onyx?
To nisi spomenuo, koliko mi se cini.... U tom slucaju, u toj jeftinoj varijanti, zaboravi na preamp. Onyx preampi se prilicno dobro kotiraju u toj klasi i ne verujem da mozes da napravis znatnu razliku (pitanje je da li uopste mozes) izmedju tog preampa i nekog u klasi od 300 do 500 evra. Nego, lepo pare na stranu, pa kupi kasnije nesto sto stvarno vredi. |
Quote:
Pozdrav...;) |
Quote:
Ma, razumem te, ali treba gledati i cuveni odnos cena/kvalitet. Zato, kazem, ja imam tog DBX376 i on svakako nije u klasi sprava na kojima ti radis, ali sigurno je jeftiniji od 650e (oko 500 bi trebalo da bude nov, i mozda kojih 10tak e vise) i vredi svake pare. Mislim da je u toj klasi dobro resenje. BTW Cesto snimam kod drugara u studiju gde je takodje 376 i ONYX, i mogu reci da se Mackie tu super drzi. |
Quote:
Pozdrav!!! |
All times are GMT +1. The time now is 11:25 PM. |