Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Ljudi, Gledajte Ovo!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14032)

bezsmisla 10-04-2006 01:36 AM

Re: Ljudi, Gledajte Ovo!!!

oggy kako moze da se dodje do kompletne numere ovih tvojih likova ? ..mislim njihove numere..pesma je komplet uzeta od repera po imenu Nas.

Oggy 10-04-2006 06:59 AM

Moze kod mene, ali mi je veliko smaranje da uploadujem celu pesmu jer sam na dial-up vezi i to losoj.
Ovo mu vise dodje kao bonus za one koji svrate na kafu :)

Tribal_kg 10-04-2006 01:16 PM

Pa dobro,to je cesta pojava u hip hopu.Mnogi reperi nemaju para da placaju kompozitore pa uzimaju tudje matrice za demo snimke.A o kom se to festivalu radi?

Oggy 10-04-2006 01:24 PM

Zrenjanin ("Sunflower")

balthazaar 22-04-2006 09:19 PM

ne zezajte ljudi,ovaj nas zmaj je nesto i pogodio...ali oni njemci...ono je festival...totalni falsh

znate kako kazu englezi

trebas biti dovoljno dobar ili dovoljno losh da bi bio zanimljiv

alen 10-08-2006 01:00 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy
Hehehe... :)
To je grupa "Povratak Zmaja"...
Momci su od onih "sto volu Brus Lija, nose bele caRape i zive za fajt" :D

Dosli da se prijave za festival, doneli snimak, a direktori odlepili!
I hoce da ih puste i hoce da ih puste i uprkos svom mom zalaganju, da to ne ide, ipak je islo, ali sam uspeo da isteram da prodje bez "brat Sholeta" i "primi moje saucesce".

Mada na kraju nije tako bilo lose, jer su svi crkli od smeha :)

Bila je malo frka jer smo se bojali da ne zaseru nesto jer se uzivo peva, pa su imali i extra tonsku probu dan pre ostalih...
Sta da vam pricam... Kad cujete i sami :D

Daj Oggy,molim te,okaci negde celu pesmu.Ovo moram da imam !!!!:hyper:

Mogli 10-08-2006 01:17 PM

Meni je to bas interesantno za razliku od uniformisanih pesama koje radi isti par ljudi i sve lice jedna na drugu! Cesto su amateri znali da daju potpuno neocekivana resenja jer nisu optereceni sablonskim i skolskim aranzmanima i rade tako jer misle da tako treba! Melodija je jako dobra i zarazna na prvo slusanje, glas je neobican, jedino sve kvari losa produkcija..........Moglo bi se to ispeglati u nekom studiju, pa bi to onda bio drugi par cipela! ;)

MD 10-08-2006 03:34 PM

Recite vi sto hocete...ali ovi Njemci imaju zaraznu pjesmu.
Ja uopće ne volim ovakav stil glazbe ali ovo sam poslušao vec 20 puta.

Ljudi često ne shvaćaju da postoje dva vida glazbe:
1.Profesionalni
2.Slusateljsko-konzumentski

Masovne konzumente nije briga jeli pjesma radjena u studiju od 10 000 000$ na vrhunskoj opremi i jeli na njoj svirao neki instrumentalni bog i najbolji pjevač na svijetu.

Ljudi žele nešto novo, neobično, svježe.
Sav taj superproducirani , super aranzirani pop je dosadio ljudima. Sve pjesme kao sa trake.
Kod nas je sprdačina od glazbe, poluretardirani čovjek CEZAR, iz Malnarovog showa, okupljao više ljudi nego Oliver ili Gibonni. Glazba mu smijesna a pjeva bolno za uši.
Ali je to bilo nešto novo.

Nije ni čudo da su ovi Njemci hit, jer stvarno odudaraju od svega ostaloga cjelokupnom pojavom-izvedbom.

Pjesma je glazbena sirovina, ima onaj osjećaj iskrenosti, pristupačnosti, ljudi iz susjedstva, običnih ljudi..
Pjesma je pogodila ljude, ima ono nesto.

Glzba je postojala i prije pojave snimanja, elektricnih instrumenata, klasičnih orekstara i vrhunskih kompozitora.
Bit vrhunske kompozicije i najstarije folk pjesme koja ponavlja jednu melodiju 5 minuta je ista. Uzalud sav skup zvuk, sva znanja u svirci i aranziranju ako se izgubi ta ista bit.

Kao što je rekao jednom Dušan, svaki najveći pop hit se moze odsvirati na akustari uz more..ako to ne moze, teško će biti hit...
O tehničkoj strani izvedbe i pjesme neka razmisljaju majstori produkcije-svirke, dok jedva skupljaju za kruh a u kreditima su do grla jer otplaćuju basnoslovno skup komad opreme koji nitko od konzumenata nece ni primjetiti na pjesmi...

Sa druge strane, Njemci dižu paru, zajebavaju se i uživaju:):):)

A to je podsvjesno cilj svih glazbenika, na kraju dana... ;)

Max 10-08-2006 04:28 PM

Necu da budem negativan ....... ali , da li je neko svirao na zurci na gitari " here comes the rain again " Eni lenoks i njen frend Dejv ......:rotfl:

Nije bas da se svaki mega hit moze svirati na gitari uz picence ....... ;)

Pozdrav

DaBear 10-08-2006 05:06 PM

[QUOTE=MD]Recite vi sto hocete...ali ovi Njemci imaju zaraznu pjesmu.
Ja uop?e ne volim ovakav stil glazbe ali ovo sam poslu?ao vec 20 puta.

Ovi mrmoti su (Nemacki) Turci ! A u nemackoj ima vise Turaka od nemaca (malte ne...) pa eto, sad su dobili njihove Boyz To Men da guraju....s obzirom kako se slabo prodaju ploce, da svaki 100-ti Turcin u nemackoj kupi CD ili okrene telefonom TV stanicu za spod...momci ce da razbiju.
A da je smesno...smesho je !! ha,ha,ha,...
Tehnicka strana nije bitna uopste.
TOLIKO JE LOSE DA JE DOBRO!!

All times are GMT +1. The time now is 07:56 PM.