![]() |
Re: #rumski
Izgleda da Firefox u verziji 2. ne podrzava java chat?
"Unable to connect : java.net.ConnectException : Connection refused: connect " |
Re: #rumski
Quote:
Javljajte kada ne radi i popravicemo svaki put...Do tada uzivajte. Poz PS. Dobar ti potpis Nocni ;) |
Re: .. rumski chat ..
neki su imali problema poslednjih dana sa java chatom, sada bi trebalo da je sve u redu.
tutorijal za chatzillu je izmenjen, sad bi i sa njom trebalo sve biti u redu www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13983 ukoliko imate problema, napisite ovde. |
Unable to connect : java.security.AccessControlException : access denied (java.net.SocketPermission 207.44.183.44:6667 connect,resolve)
Connecting... pa opet isto .Proslu noc sam probao da li radi i sve je bilo ok ,,sta je sad ? |
probaj iz nekog drugog browsera..
|
Juce sam instalirao sve plaginove i probao i ono je radilo ,ne znam zasto bi danas bilo drugacije osim ako vi nesto niste menjali ?
|
koliko znam, nismo.. mada java i nije neko resenje za irc..
/edit evo, proverio sam i meni se isto desava. sacekacemo divinera da resi stvar. trenutno resenje je ipak neka od drugih opcija za irc. |
ima'l ljudi ili je i dalje manje vise mrtvo?
|
ima, naravno.
|
U pravu ste, nije radilo ali je sad popravljeno. Mjenjaju ip adresu servera, pa onda moramo i mi. Javljajte i nece biti problema. |
All times are GMT +1. The time now is 05:51 PM. |