Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Jelena Karleusa, interviju... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13952)

idekius 02-04-2006 04:16 PM

Re: Jelena Karleusa, interviju...

Da, da, da... bas je dala osmisljen i intelektualan interviju... neznam sta je tu toliko cudno??? :rolleyes: Cak, mislim da je mozda citirala Ivu Andrica, ili tako nesto :rolleyes:

Alo! Prvo kaze kako je glavni adut svake zene POLNI ORGAN, pa posle doda kako, he, he, nije to ono sto vi mislite, polni organ je mozak...

Pa ako tako gledamo onda je i prst polni organ i jezik i mala flashica od coca-cole i ofinger... Zna se sta je sta, sta cemu sluzi i sta u sta ide, a sta ne... :da:

Cak su i nasi stari ustanovili pretenciozan naziv "muska bananica", "zenska bananica" i tako uveli vulgaritete i na audio polje :da:
A to sto je Jeleni glavni adut polni organ, mene ni malo ne cudi i sa tim delom se apsolutno slazem, jedino ono objasnjenje posle ne igra... :rotfl:

lesha 02-04-2006 05:42 PM

gianfranco me je preduhitrio..

mozak zaista jeste najveci zenski polni organ. to ce vam potvrditi svaka zena.
nisam vam ja kriv sto niste naucili materiju :D

ne znam sta je u ovom intervjuu cudno i zasto po svaku cenu mora da se pljuje karleusa, jer je ovog puta rekla nesto zaista pametno.
mada, ne na bas najbolji nacin.. :D

Dushan_S 02-04-2006 07:24 PM

Quote:

Originally Posted by Gianfranco
Ja ne razumem sta je toliko cudno,glupo ili posebno u ovom intervjuu???
evo link:
http://www.medicina.hr/seksualnost/c...je%20vazna.htm

gde izmedju ostalog kaze:"Uvijek treba imati na umu da je mozak na? najveći seksualni organ."

A moze da se kaze i najveci polni organ.

Mislio sam da je stvarno neka zesca ispala u pitanju... :)

Pobogu ljudi, to ?to je jo? neko debil, pa tako napi?e na sajtu ne znači da je to u redu reći tako.

Kao prvo, ono ?to je nespretno pa čini da izgleda glupo cela njena priča nije samo ta izjava nego i onaj početak kako je kod svake ?ene najva?niji polni organ. Znači izjava u celini je katastrofa. ?to opet ne govori o tome da li je ona glupa btw, već o tome da joj je skroman vokabular i da ne ume da se verbalno izra?ava. Dobro je ona mislila samo ne ume da ka?e.

Konačno MOZAK NIJE POLNI ORGAN. Postoji česta izjava da je mozak ili tačnije UM glavna erogena zona kod ljudskog bića, i to se često spominje, a polni (reproduktivni) organi se zna ?ta su i gde su pa ako neko ba? ne zna, mo?da imate kom?inicu koja studira medicinu pa je pitajte ;) [mu?ki?ovinističkasprdnja]E sad jedino ako nekom od vas ako ste mlađi po godinama sp...a curi na u?i kako to narod ka?e pa to uzmemo kao tehnički dokaz da je mozak reproduktivni organ. Mada i onda bi bio problem sterati ?enskoj osobi celu glavu među noge. Bar većini njih. :D [/mu?ki?ovinističkasprdnja]
p.s. eto ne?to sad ni forum ne radi, lepo sam stavio ove zagradice, bold mi radi a ovo drugo ne radi :mrgreen:

Gianfranco 02-04-2006 08:45 PM

Quote:

Pobogu ljudi, to ?to je jo? neko debil, pa tako napi?e na sajtu ne znači da je to u redu reći tako.
Ne samo na tom sajtu vec na stotine sajtova i foruma moze da se nadje izjava da je mozak najveci seksualni organ,ili na engleskom "brain is the biggest sex organ" (ukucaj u google na primer)
Par puta sam i na televiziji cuo takve izjave od poznatih psihologa itd...
Kada Dr. Jovan Maric kaze tako nesto onda to zvuci "pametno" a kada Karleusa kaze onda mi zauzmemo suvise bukvalisticki stav i ismevamo je kako je glupa!? :rolleyes:
Mozda je stvarno glupa,ali ovo nije najbolji dokaz za to!

idekius 02-04-2006 09:08 PM

Slusaj ti Gianfranco! Ako je tvoj mozak polni organ (to si ti rekao, a ne ja), moj sigurno nije :rotfl: Niti je meni polni organ mozak, ma da ponekad razmisljam njime, niti mi je mozak polni organ :-)

Moj mozak je mozak i tri cetvrt, a polni organ, polna organchina i to sve zene u mom selu znaju :da: :mrgreen:

A vi, sram vas bilo :D , necete valjda da se kachite oko Karleushinog polnog organa:rotfl: :rotfl: :rotfl:

OFF 02-04-2006 10:06 PM

Ma ona nas je*e u mozak, stvarno

AVaX 02-04-2006 10:50 PM

Sta vam je bre sta ste se ubacili?!
Rekla zena sta je rekla, vrlo vazno.....

LACKY 02-04-2006 11:09 PM

Mozda bre devojka hoce da potvrdi onu staru poslovicu "lepa zena je samo ukras oko mindze"!
Ps.mislim, to je ona izjavila.:rotfl:

alen 03-04-2006 12:37 AM

:confused:

Max 03-04-2006 10:40 PM

[quote=Gianfranco]Kada Dr. Jovan Maric kaze tako nesto onda to zvuci "pametno" quote]

Ko je ikada smatrao da ono sto on kaze je ...... pametno ?!?!!?!?!? ;)

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 12:23 PM.