![]() |
Re: Waves plugin?
Jel probao neko Waves SSL 4000?
|
Probao! To radi odlicno, samo demo ide na i lok i posle 7 dana nema vise!
|
|
Cuo i ja to isto... he, he...
Prvobitna informacija je da ce biti vodenizovani i UAD, CreamWare, URS Compressori i SSL Waves... Ali, neka bude samo Waves SSL i to je strava... Ja imam kompletnog UAD-a, izuzev Space ECHO i Boss CE-1... MultiBand kompresor ne koristim (jer sam glup za njega, a nikako da nadjem vremena da ga chackam), a Roland Dimension D je PUN POGODAK... nije napadan chorus koji pravi ono uau, uau, topao je i shirok... Vrlo je primenljiv na svemu i svacemu... na gitarama, vocalu, bass-u, doboshu... Stvarno pitko zvuci... Turish na se send i vozi Misko:da: Jedva cekam da izadje i UAD-Neve i ocekujem da ce to za nas "kompijuterashe" uz Waves SSL i URS biti milina... Neko je gore napisao kako Waves SSL nije identican SSL-u... normalno, tako i ocekujem... dovoljno je da radi kvalitetom UAD-a i to je vise nego O.K... Sad... ima jos nesto... Ako je Skopy (Babe) slagao mene, lazem i ja vas, ali po njegovoj prici Vlada Negovanovic je poredio 1176LN sa UAD-a i 1176LN hardware i rekao da je razlika stvarno minimilna, ako uopste i postoji... Lacky je radio sa Vladom, pa mozda zna nesto o ovoj izjavi? Ja nisam imao prilike da cujem hardwerski 1176 LN i neznam kako zvuci... Znam kako zvuci ovaj na UAD-u i on radi odlicno... Pultec takodje, a i Fairchild (za grupe instrumenata)... to isto kazu i na gearslutz, a to je forum (pored ovog) koji smatram merodavnim... Sto se tice te price kojom smo krenuli, analogno, ili digitalno... Ja neznam i ne mogu nista da kazem jer gomilu stvari nisam ni video, ni chuo... znam kako radi dobra digitalija i losa analogija... vrhunske analogne uredjaje nisam imao prilike da vidim na delu, pa je bilo kakva moja konstatacija suvisna... Jednu stvar znam... a to je za sta radi vreme... sigurno... ********EDIT************************************** ***************************** Ufff... izvinjavam se... to "analogno vs. digitalno je u komsijskom topicu... par reda gore ili dole... Ne zamerite... MB pivo je ucinilo svoje :-) Ono je vrlo analogno i takvo treba i da ostane :-) |
Quote:
|
Neces da se pokajes... 100%
Pokreni prvo demo i isprobaj ga... Ja kada hocu napadan chorus, uzmem nesto drugo, ali kada hocu mekan chorus koji "shiri"... Ufff... Dimension D mi se mnogo dopao... |
Rado bi ja to isprobao, ali cim sam skinuo ovu novu verziju 4.2.0, odmah mi je ispisao na performace metru da je Roland Dimesion D - Not authorized - demo expired! Ne znam na koju foru, jer ga nisam pokrenuo ni jednom!?
Slusao sam demo ali hardwerski i to je jako dobro! |
u vezi rolandovih efekata za UAD 1 , kako se to kupuje ?
inace Mogli , nisam ti se javio za ultra pack , posto mi prvenstveno igraju chorusi za Uad , i mozda plate ... jel ti jos ostao slobodan nalog? |
1176 I 1178 kao hardver jako dobro poznajem,ali iskren da budem, nisam ima prilike da koristim Uad. Sem na 1 dan, kada mi ga je uzajmio ortak da probam.A najvise sam se igrao sa njegovim master limiterom,i to mi se dopada!
|
All times are GMT +1. The time now is 06:20 PM. |