![]() |
Re: zavr?na obrada zvuka
Aiiii nedim76-e.....
...ovo je dio recenice za 10......"Eto toliko otprilike da vas upoznam sa MASTERING svetom".............strasno! Ides nas upoznat sa svijetom o kom nemas pojma! @admini jel se moze pojedinom useru stavit manje znakova na raspolaganju....recimo....1? |
Re: završna obrada zvuka
[QUOTE=Oggy]Mozes skociti i sa 3. sprata na glavu. Nece boleti , iako bi bilo za ocekivati da hoce. Samo nemoj PRETERATI...
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Pozdrav |
:D
Pa dobro, ljudi vi sve gledate ozbiljno, čovek se toliko potrudio oko posta, ajmo bar 2+ za dobru nameru ako ni?ta drugo... :p A vi odma paljba... A i ima onaj dečko ?to je u BG-u pao sa zgrade i ni?ta mu nije bilo, znači, bitno je samo da se kompresujete na vi?e od -11db pre skoka, i masa puta ubrzanje vam ne mogu ni?ta ;) Takođe molim moderatore da Nedimu u profil ispod Nick-a dopi?u Hedrum Master Blaster titulu za vrhunske domete u masteringu i kucanju dugačkih postova :) |
@ Max
Znas ti mene... :) @ Dule CAREEEEEE!!! :rotfl: |
vidin da je ekipa nasla novu zrtvu :mad:
|
Quote:
U NS-u,na Limanu,pre dve godine sa 16-tog sprata i nishta !!!!Ponovo je morao na Mastering.....:banghead: |
Quote:
Ako do nesretnog nedima do sada makar i malo, malcice nije doprlo onoga sto se zove logicko i zdravorazumsko zakljucivanje, onoga sto se zove dobra retoricka naracija, ili pak pristojna i koncizna forma pisanja misli, ako ga niko do sada nije poducio sta zapravo mastering znaci (makar o osnovama produkcije muzike), a bavi se sa tim (ili zeli da se bavi), mislis da ima smisla da ga sada poducavamo? Momci su se malo nasalili na njegov racun, i to je najbolji nacin da shvati da ono sto prica nije tacno i da treba da se lati "stolice" i da nauci bolje ("ucitelju" koji ga je tako ucio, treba da da "nogu")...Ako je neko i rekao da nema pojma, ne vidim gdje je pogrijesio (osim sto je to mozda moglo malo njeznije da mu se saopsti...ali dokle da budemo tolerantni kada protiv lupetanja ima toliko lijeka na rumskom na sve strane, postove iz kojih mogu nauciti sve sto ih interesuje...zbog cega uopste ovaj forum onda postoji, ako iz njega slicni ne uce, i kako da mi koji nesto znamo ne popizdimo kada spomenuti nista ne uci iz onoga u sta ulazemo svoje vrijeme, dobru volju, svoje novce na kraju krajeva). Treba stvari nazvati pravim imenom, jer ako se to ne ucini sve cemo zvati pogresnim... |
zar ovo sto je max napravi nije pravi nacin!?
sto treba povrh toga ismijavat covika i govorit mu da nema pojma!? nebi ja bas reka da on nema pojma. cita san ja ode puno vecih bisera pa se nikoga nije vridjalo, osim kad se isto vako ne nadje koja zrtva, pa se svi uhitu nje. :mad: |
Ja se slazem sa tobom (da bi moglo manje biti spamovanja i ophodjenja na licnom nivou... da bude vise razgovora na temu prblematike)...Ali ovo je forum, kako kaze dr.Ru, na neki nacin vlasnistvo svih nas, i ponekada se mogu reci i stvari koje nisu bas prikladne za teme o kojima se raspravlja (forum je ziv). Cak sam rekao da bi se "nemas pojma" izrazi mogli malo ljepse "pakovati" i da se, posebno prema novajlijama treba biti tolerantan, popustljiv, predusjetljiv, uopste ljepse razgovarati, ukazati na njihovo neznanje na fin nacin...
Ali u svemu je bitna mjera...Ako neko nema mjere u kolicini iznijetih dezinformacija, zasto bi mi imali mjeru postivanja takvih osoba i tretiranja ravnih sebi. Da li ta osoba ima postovanja prema nama, koji smo ostavili drugima na znanje toliku kolicinu truda, iskucanog teksta, ulozenog novca da bi nesto provjerili, istestirali, zakljucili? Samoupravljanje je imalo slican princip (i onaj koji nije imao pojma sa zivotom mogao je da bude direktor drzavne ili javne kompanije/institucije) pa smo zato tu gdje jesmo...Za to sam da se ophodimo jedni prema drugima sa postovanjem, ali isto tako sam i za to da se nekome ukaze da "nema pojma" kada zaista nema pojma (jer zasto okolisati ako su stvari toliko evidentne). Posebno kada taj neko na kraju svojih dezinformacija napise: "Eto toliko otprilike da vas upoznam sa MASTERING svetom" . Uvrijedice one koji zaista nemaju pojma, a one koji nesto i znaju, navest ce da nauce bolje i time dokazu da znaju vise (argumentuju napisano). PS. I Max je bio uglavnom sarkastican, posebno u djelu vezanom za distorziju ;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:29 AM. |