![]() |
Re: Kurzweil K2600
E, jednom kada sednes zapravo za KURZWEILa onda shvatis o cemu se zapravo radi. Ok , sparava je vec malko matora po novijim standardima ali i kao takva ja postavila neke stvari koje cak ni novi (citaj prevara) KORG OASYS moze da sanja....10 audio kanala (eksternih - znaci AD :) )procesinga u realnom vremenu kroz celokupnu arhitekturu sinteze i KDFX (inace vrhunskog efekt procesora)...sveje samo stvar koliko si spreman da "ZARONIS" u svoj sint, da posvetis vreme (ono na cega su svi zaboravili od kad su se pojavili HYPER DZI DZI MIDZI PC/MAC soft sintovi koji samo nude zilione zvukova....a cak ne treba da ni da razmisljas sve je gotovo i upakovano) programiranju....KUrzweila posedujem od 94 i od tada do danas jedina sprava koja mi i dalje radi pored svih gore pomenutih SOFT sintova....ponavljam samo je stvar koliko si spreman da ulozis vremena da nesto naucis....
|
Quote:
|
Mislio sam reći od kojih su 2 mixed pair. Svi su naravno balansirani. Dal' se mo?e u njeg 'u?tekati' 10 anolognih izlaza za svrhu procesiranja?
|
ej ?eljac majstore pa neče? valjda i ovo da kupi? ha? inače kak ti oasys radi,da li si zadovoljan? pozdrav stari ,mo?da uskoro navratim...
|
Bok D. Iskreno razmi?ljam da kupim ne?to jeftinije, a full dobro uz Oasys-a kojeg definitivno neću prodavati. Iako mislim da mi u u?i izbor ipak ide ES7. Navrati kad ulovi? vremena majstore da odsivramo ne?t' pa se poslije zaletimo u birtiju.:D
|
Koja je cijena Kurzweil-a u Hrvatskoj i gdje se konkretno moze naci (koliko znam u BiH ih nema), ili u Srbiji?
Kako da se odlucim da li poluotezanu ili potpuno otezanu tipku, ako uzmem jednu mozda pozelim drugu :confused: pa sta onda ako nema para?? |
Ko kaže da ih nema u BiH? :)
|
8 preko ADAT ili AES/EBU-TMDI ako koristis DMTI ekspanziju preko KDS porta plus dva balansirana na sampling karti, sa jedinom razlikom sto samo na sampling ulazu mozes u prvom bloku algoritma imati PITCH.ADAT I/O je standardno na K2661 a na K2600/R/X opcija od oko 200 eura.Sa 8 balansiranih izlaza. Ceo interni signal path je u 24 bita kao i DA. Ostalo je sve isto :Triple Mode procesovanje, KDFX, "OBICNI" procesing algoritmi (ukupno 127 DSP funkcija)...i sve to simultano i realnom vremenu....inace 48 nota prave polifonije sa 192 oscilatora. Da li je skup to je relativno, meni je preskupo da potrosim sate programiranja na sintu i da na kraju ne mogu da dobijem sta zelim u kvalitetu koji zelim. Sve je stvar potreba....
I da napomenem da Kurzweil NIJE SPRAVA ZA PRESETASE. |
Gdje ih ima u BiH?
|
Artist
|
All times are GMT +1. The time now is 09:52 AM. |