![]() |
Re: Sony oxford inflator VS Waldorf D coder
ja isto mislin da bi ovo trebalo pod dsp, jerbo dsp podrazumjeva i software, inace bi dsp mogli slobodno prinit pod hardware, ali nema veze.
ma neznan. u zadnje vrime su svi ti alati li-la. jedan drugemu do uha. nekad, kad san se uglavnon oslanja na presete, bila je velika razlika sto upotrebljavan. danas, bez obzira koje alate upotrebjavan, dobivan vrlo slicne rezultate. spravice poput la2a, pultec, 1176, firechild, neki reverbi... su nezamjenjivi ali medju limiterima ne cujen tolike razlike. radim sa dva limitera timeworks mastering compressor (njega koristin za tvrdju produkciju) i uadov precision limiter (koristin ga za meksu produkciju) i to je to. u masteringu mi je puno vazniji kompresor (jos uvik koristin zeleni sonalksis) i eq (uglavnon koristin uad precision eq). najvaznije je znat sto hoces i ispraksirat se na nekom alatu. |
Quote:
Pozdrav. |
Quote:
|
pa i limiter nebi treba sonicno minjat sliku, ako se prethodno sa konpresoron odradi posal i naravno, ako se ne pretjera.
uzmi wav od neke moderne stvari sa jakim udarcima kicka i snarea (hip-hop produkcija) i iskonprimiraj ga (kompresorom a ne limiteron), tako da normaliziran bude na nekih -15 decibeli i renderiziraj ga. sad mu samo podigni gain za 4db (znaci podignes 4db iznad 0 u headroomu), sacuvaj ga i ponovo otvori. bas me zanima koliko ces cut distorzije i sonickih izoblicenja!? |
Quote:
|
Quote:
nikako doc do neke zive osobe iz suporta da mi kaze u cemu je problem. ja iman posebni cd sa instalacijom d codera, sa licencom i sa starijim verzijama softwarea san ga normano koristi, ali sad bi mi trebala nova verzija a ja je ne mogu downloadat. :( mozda bi treba pitat na poco forum da mi netko posalje novu verziju!? nego, jesi, ivane, prova experiment sto san iznad objasni? |
Joj, pa ja imam taj Inflator na PT, nisam ni gledao:banghead: . Stvarno zanimljiva alatka. Verovatno je isti kvalitet kao za PoCo, ili nije?
|
Jeste, zato sam ja i bio protiv prebacivanja ove teme u dsp :)
|
link se jos uvek nalazi u audio software-u..
|
Quote:
Nisam jos uvek probao ovo sto si mi napisao, uskoro cu .. napisacu ti kako je .. |
All times are GMT +1. The time now is 12:31 AM. |