Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   najbolja produkcija 2005-2006 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13422)

OFF 21-01-2006 03:59 PM

Re: najbolja produkcija u 2005

Najbolji je Gibonni:rotfl:

MD 21-01-2006 04:23 PM

Ne slu?am previ?e pop glazbe i srodnih stilova, ali na ex yu područjima ovaj zadnji Arsen je meni odlican.
?tovi?e, kad ?elim odmoriti u?i, uvijek njega ubacim u player:)

A i Masimova Vje?tina.

zagor 21-01-2006 07:45 PM

Quote:

Originally Posted by kompozitor
Ako se dobro secam , u Vecernjim Novostima je pisalo da snimaju u 6. i slika iz 6.

Mozda sam pomesao sa necim drugim . Hvala na ispravci . :)

Pozdrav ...

Pomesao si sa necim drugim. U Petici, definitivno.:da:

kompozitor 21-01-2006 08:12 PM

Quote:

Originally Posted by MD
Ne slu?am previ?e pop glazbe i srodnih stilova, ali na ex yu područjima ovaj zadnji Arsen je meni odlican.
?tovi?e, kad ?elim odmoriti u?i, uvijek njega ubacim u player:)
A i Masimova Vje?tina.

Nisam cuo nista od novih Arsenovih snimaka , ne pamtim .

Stare sam slusao . Imas nesto sto se moze poslati na mail ? ;)

Pozdrav ...

MD 21-01-2006 08:29 PM

Quote:

Nisam cuo nista od novih Arsenovih snimaka , ne pamtim .

Stare sam slusao . Imas nesto sto se moze poslati na mail ? ;)

Pozdrav ...

Mo?e ostavi mail na PM pa ću ti poslati. Ovisi koliko mjesta ima? na mailu.
Računaj da ima 60 MB-a negdje.A mogu ti i neke pjesme samo ako nema? mjesta. Imam flatrate ADSL pa nije problem:D

kompozitor 21-01-2006 10:03 PM

Quote:

Originally Posted by MD
Može ostavi mail na PM pa ću ti poslati. Ovisi koliko mjesta imaš na mailu.
Računaj da ima 60 MB-a negdje.A mogu ti i neke pjesme samo ako nemaš mjesta. Imam flatrate ADSL pa nije problem:D

Hehe , nema problema . :D

@zagor , da li znas gde je radjen album " Kad bi moja bila " . Meni se svidja produkcija tog albuma .

Pozdrav ...

slowstar 22-01-2006 03:10 AM

Quote:

@zagor , da li znas gde je radjen album " Kad bi moja bila " . Meni se svidja produkcija tog albuma .

Pozdrav ...

Album "Kad' bi moja bila" je sniman u studiju Gorana Bregovica, kada je studio bio u Lepenickoj ulici u Beogradu, gde je i miksan, u LOGIC AUDIO tadasnjem,
na MAC+DIGIDESIGN 888/24 kombinaciji, sa APOGEE ulaznim konvertorima, a u YAMAHA 02R mikseru (samo digitalni prolaz, posto je tadasnja verzija kada se "udje" analogno zvucala OCAJNO) monitori su bili Genelec 1031 sa subom, reverbi su LEXovi PCM 91, PCM 81 i 480 LARC, MANLEY i FOCUSRITE Mic preampovi i kompresori, ISA 110 i ISA 215 (valjda) mikrofon je bio NEUMANN lampas U 47 i onaj novi "kratak" isto lampas 149? nisam siguran
Bregovic je uglavnom producirao, osim numera "Kad bi moja bila, "Samo kad mi Kazes ljubav" i "Melanholija" i jos jedna - ne secam se, gde je moja malenkost bila aranzer i producent tih numera. Prateci vokali Sestre Kovac,
i ponegde Ogi Radivojevic, udaraljke Nesa Sexy, sve ostalo programirano u Logicu (moja malenkost) i odsvirane klavijature (isto moja malenkost)
Keys: Samo Rolandi - razni, i sempleri EMU IV i AKAI S 1100, S 3000XL i S5000 (Z 8 tada jos nije izasao)
Nadam se da sam pomogao - Pozdrav
S

kVu 22-01-2006 03:10 AM

Bregovic je radio ceo taj album i po mom misljenju poslednji Colin album koji nesto vredi...

slowstar 22-01-2006 03:14 AM

P.S. (izvinjavam se)
Mastering je radjen u Londonu, u studijima "StrongRoom" i "Sarm West"
gde je i pravljen Glass Master

Poz.
S

kompozitor 22-01-2006 12:01 PM

Quote:

Originally Posted by kVu
Bregovic je radio ceo taj album i po mom misljenju poslednji Colin album koji nesto vredi...

Slazem se . Kad sam prvi put cuo taj album bio mi je bez veze . Sto sam ga vise slusao , bio mi je sve bolji . Na kraju sam tripovao da je to ubedljivo najbolji album Cole .

Tabakera je odlicno producirana . Ma svaka na svoj nacin .

Pozdrav ...

All times are GMT +1. The time now is 10:45 PM.