![]() |
Re: SH-201 - Novi Roland VA sint
[quote=clusterchord]ako to vec nisam prije spomenuo, ThrillSeaker dobrodosao na forum !! :mrgreen:
Thanks! Kako CS80? :cool: |
Ne znam da li Clusterchord ima cs80:rolleyes: :)
|
Quote:
Quote:
Konacno sam ju uspio svirati nekoliko sati u shopu zajedno sa TI-em, NL3, Voyagerom itd. i definitivno mi se najvise dopala. Kako se to moze usporedjivati sa Voyagerom? To su dva svijeta. Ajd probaj na Voyageru napraviti nesto tipa Vangelis, da te vidim. To je ovak izbanalizirano receno, ali je istina. Andromedin zvuk "Vintage strings"-a, "Ober"-padova, a i nekih drugih "analognih" zvukova mogu danasnji (i buduci) va-i i ostali digitalci samo sanjati. Cuje se ona analogija, nemozes pogrijesiti. Bas sto se tice padova i stringsa, jedini va koji se koliko-toliko priblizio tome je Supernova, ali i to nije dokraja to. Imam Supernovu 2 pa mogu suditi. To je definitivno najanalognije zvuceci va sto je postojao. To je naravno moje misljenje. Tu i tamo nije toliko cist, definiran u zvuku ko Virus ili Nord, ali se nevjerovatne stvari daju iz nje izvuci. Sto se tice TI-a i Norda, danas bi si radje kupio NL3 koliko god da je "stara" stvar. Zvuci puno prirodnije od aktualnog Virusa, sto u vrijeme Virusa C i B ne bi rekao nikada. Da mi das danas birati, radje bi si uzeo C nego TI. C je Virus, tko je probao, zna. TI hoce biti i Virus i hrpa drugih sinteva. Osim toga, prenakicen je efektima. Moje najvece razocaranja. Definitivno zadrzavam svojeg Classic-a! I u buducnosti kupujem A6. Nadam se da ce ju proizvoditi jos 2-3 godine da kupim novu. Eto, tolko... |
Thrill, jos stoji kod brata u SF. sad pregovaram sa Schenker-om da mi ga stave u kontejner..
|
:hyper: :cool: :o :o Tomislave,stvarno ti stize cs80?:hyper: :hyper: Ne mogu da verujem,to je dream synth,bolje od toga ne moze.Gde si ga nasao?U kakvom stanju i za koliko para?Moraces jednog Vangelisa da nam odsviras :) ;) Vala,koliko si skupio analogije,jedino ti fale Minimoog D i neki modular i onda jedva cekamo da odradis album:da:
|
Nikad neću skapirati zašto Roland ne napravi pravi analogni synth u modernom pakovanju,mogu da zamislim šta se sve samo može napraviti sa današnjom elektronikom za mnogo manje para nego što je to pre koštalo..a ne ovako-sve neki emulatori legendarnih mašina a ustvari su :wc: ...daju neke sladunjave funkcije da zamažu kupcima oči a ostalo je bezveze..da mi neko ponudi 10 ovakvih ili jedan običan sh09 uvek bi uzeo ovo drugo..
|
Quote:
mini: u pravu si, jako si zelim minimoog, svirao sam ga bas neki dan i pao na dupe. mozda jednog dana. idem sad opet kod jednog drugog tipa probat voyager, dok mi je jos svjeze u glavi, radi usporedbe. |
All times are GMT +1. The time now is 09:28 AM. |