![]() |
Re: Apogee "Ensemble"
Quote:
sigurno da na tima paradama ima pozera, ali mislin da se tun prije svega radi o protestu i trazenju nekih prava. zato pokusavan bit tolerantan, bez obzira sto se i meni gadi. a i ako to rade samo iz zabave, a ne ugrozavaju mene, mislim... neka se judi zabavjaju. bolje da se zabavjaju nego da pate, jer ih je zbog netolerancije drustva strah priznat. ja u svomu gradu znan za jednu jako tesku sudbinu mladica koji cili zivot pati zbog malogradjanske sredine, a covika je tako bog stvori. razmislja je i o promjeni spola i vise puti se je misli ubit, a virujte mi da to nije iz obisti nego od nevoje. |
@ Max bolju komparaciju nisam cuo odavno..odavno se ovako nisam nasmejao :rotfl:
Sto se tice topica....potpuno mi je nebitno da li je LOGIC only ili radi na svim softverima dokle god su MAC , samo sam rekao da mi vise ide na nerve stav ONLY za ovo ONLY za ono !!! samo je u tome stvar .... A to za kakvim se konjem prasina dize je veoma diskutabilno u ovom poslu, tako da bih izbegao dalje objasnjavanje na tu temu...reci cu samo da se prasina dize kolko ONI zele da se digne ;) . A sto se tice OPET !!! MAC-a reci cu samo da je Steinberg izbacio ASIO 2.4 sa 64 bitnom podrskom za sve multi-core i obicne multi proc masine, sto znaci 64 bitni procesing zvuka kuca na vratima....VST AU itd....i DSD i PCM coding takodje......i ( mada nisam AMD fan...ali mozda postanem) da je Steinberg tesno saradjivao sa AMD-om na optimizaciji za OPTERON 64 kao novi standard za DAW....i sta sad? uporedni test Steinberga kaze da je dual AMD OPTERON 64 oduvao QUAD G5 !! i eto idemo Jovo nanovo......super je MAC a super je i PC dokle god znas da radis ( i imas para da priustis) aman ljudi vise radite manje polemisite oko nebitnih (cesto debilnih ) stvari....i nemoj da bi mi opet neko ispametovao kako je sve ovo "samo" razmena misljenja jer nije. |
..... i na kraju se ispostavilo da se radi o proizvodu koji spada u prosumer klasu i da je losiji od Rossete 800 .....
Da li to znaci da je Mac u stvari prosumer komp ...... da nisu hteli da blate " svetlo " ime PC ...... :rotfl: :rotfl: :rotfl: Salim se naravno , i necu se vise oglasavati na ovu temu ....... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 10:26 AM. |