![]() |
Re: Promocija MANGUS, Bitef 19.jan...obavezno dođite
nisam te video :)
malko su bili monotoni, iako licno volim taj fazon svirke za kucno slusanje, ali za lajv mi je bolje zvucalo ono sto su ranije svirali u red Kafeu... ok, kVu, jav se na 064-1576075 sutra popodne pa da idemo.. jos neko? |
tesko da cu moci iz NS, jer tada mi je jaako velika guzva :( barem da je vikend
|
imam broj.. dolazimo iz mladenovca, javljamo se cim stignemo ;)
samo da nas ne zajebe sneg... |
ili led.. . :S malopre samo sto se nisam razbio setajuci kerusu...
|
e, super
po?to planiramo da snimio nastup, svaka pomoć u tom smislu je dobro do?la...tonska je u 20h...hm, da sam se ranije javio mo?da bi neko bio u fazonu da dođe s laptopom ili multikanalnim snimačem?? Ovako, za sada imamo DAT (mix 2 kanala....i nije ne?to) |
Quote:
Ups..bas bi bilo lepo da uploudujes kasnije neki mp3 sa svirke, za nas koji ne mozemo da dodjemo licno.Inace ono sto sam skinu sa vaseg sajta je stvarno ubitacno...svaka cast za svirku..bre bas znate da svirate:) :) :) |
Mi bili... i zinuli :D :D
iako je kVu pokusao da me napije, ostali smo dovoljno prisebni da odslusamo do kraja sa paznjom - Lom totalni.. mislim, ja sam nekada za pola tih muzicara i cuo upravo pod tim nazivom - tipa "jel znas Vojna... Vojno Mangus?.. bas taj"... Jos ljudi rekose da nisu dugo svirali... kako bi tek zvucalo da jesu.... btw, spot-ovali smo jos neke clanove i goste foruma koji su ostali u prvim redovima sasvin punog Bitef-a... Jel to postaje trend ovog mesta da se svira taj fazon? ako sam u pravu, postajem redovit gost... |
Mi bili... i zinuli :D :D
iako je kVu pokusao da me napije, ostali smo dovoljno prisebni da odslusamo do kraja sa paznjom - Lom totalni.. mislim, ja sam nekada za pola tih muzicara i cuo upravo pod tim nazivom - tipa "jel znas Vojna... Vojno Mangus?.. bas taj"... Jos ljudi rekose da nisu dugo svirali... kako bi tek zvucalo da jesu.... btw, spot-ovali smo jos neke clanove i goste foruma koji su ostali u prvim redovima sasvin punog Bitef-a... Jel to postaje trend ovog mesta da se svira taj fazon? ako sam u pravu, postajem redovit gost... |
I ja sam bio. Momci sviraju svetski. Zao mi je sto se nisam upoznao sa Arthurom i ostalim ljudima sa foruma koji su bili... jbg,kada nisam raznije znao da cu ici.
|
Dajte slike ili mp3, da i mi iz provincije malo cujemo zvuka i vidimo sveta... :D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:31 PM. |