![]() |
Re: Koji je,po vasem misljenju,najbolji Vst klavir?
Za sada mi Boesendorfer lezi najbolje u aranzmanima...
Malo je daleko u nazad, ali moze se dosta punchovati sa dobrim kompresorom! |
ja radim odsad samo i jedino sa akoustik piano. to je btw 4 klavira in 1.. lepo mi zvuci i zato ga i koristim... samo toliko mogu da kazem :)
pozdrav! |
Probajte KONTAKTove nekoliko, a isto i GIGA MEGA je i dalje dobro, nasao sam neko isto u GIGA formatu, drugom imenom, zaboravio sam ime, kad nadjem CD napisacu al je stvarno dobro, mozda i bolje od GIGA MEGA.
Al NI KONTAKT im stvarno nekih dobrih klavira. Pozdrav |
Rekao sam vec da sam nabrodu i sviram ovde, pa tako uzmem moju kameru i snimam sebe, mono naravno sa tim jeftinim mikrofonom unutra, na koncertnom Yamaha!
Posle toga importujem u laptom iSonar jer mi je tamo onaj Phanteon za poneti:rotfl: , obradim malo wave i hmmmmm... Zivo je nesto posebno, slazem se da su ti noviji klaviri dobri, ali opet... Uh kad bih imao jedan u svom studiju...:D |
Što se klavira tiče, meni najbolje radi sfz od RGC audia u kombinaciji s nekim dobrim klavirskim sound fontom, a njih na netu ima ko govana...
|
probao sam i ja gomilu klavira i najbolji po meni je Boesendorfer,doduse da bi se doslo do zeljenog tona treba to farbati i kreciti i farbati (i kreciti) ali je najbolji.Po meni.
Eto.:da: |
...
|
pozdrav svima ... ;)
dosta sam toga osobno isprobao i po meni je (naravno s pravom klavijaturom sviran) daleko najbolji Ivory (Boesendorfer, Steinway i Yamaha u jednom). pozdrav dgraph |
Tacno ubedljivo najbolji klavir(tj. klaviri) je Sinthogy Ivory al zato i zauzima valjda 25 giga il tako nesto jako veliko.
Al ja do sada nisam zeleo nista lepsi ton nego The Grand il nesto iz Giga Studia jer mi nikad klavir nije lead instrument a kad jeste uglavnom vucem neku boju sa klavijature poz svima |
Moj glas za Ivory...najbolji do sada...odmah iza njega Akoustik Piano...
pozz |
All times are GMT +1. The time now is 06:30 AM. |